Ρυθμός Νεολαίας 2014 με σύνθημα.. “Νέο Μουσείο στην Σπάρτη ΤΩΡΑ”

Αυτή την Πέμπτη στο Πάρκο ΟΤΕ έρχεται η μεγαλύτερη Μουσική εκδήλωση της Σπάρτης. Ο Ρυθμός Νεολαίας είναι και φέτος εδώ με σύνθημα της Καμπάνιας “Νέο Μουσείο στην Σπάρτη ΤΩΡΑ”

Πέμπτη 10 Ιουλίου ώρα 10 το βράδυ στο Πάρκο ΟΤΕ..

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» σας καλεί στις 10 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, στο «Ρυθμό Νεολαίας 2014», που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο του ΟΤΕ. Οι καλλιτέχνες STAN και SCAL θα μας διασκεδάσουν και θα δώσουν μια όμορφη νεανική νότα σ’ αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά.
Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη πολεμικών τεχνών από τις ακαδημίες ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ SPARTAN FIGHTERS και STATHAKΟS TEAM. Σύγχρονα χορευτικά σύνολα θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα από το γυμναστήριο ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ενώ το «Ωδείο Μελοποιία» θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές με νεανικά συγκροτήματα.
Η Γιορτή μας έχει στόχο κάθε χρόνο, εκτός από την ψυχαγωγία, να στείλει και ένα μήνυμα στη Νεολαία της πόλης μας Ένα μήνυμα που να συνδέεται πάντα με τη δύναμη αλλαγής που φέρνει ο Εθελοντισμός. Ένα μήνυμα που θα το πάρετε μαζί σας και από αύριο θα βάλτε τη δική σας ενέργεια και τη δική σας σφραγίδα σε μια προσπάθεια που είναι κοινή και μας αφορά όλους.
Φέτος στηρίζουμε την καμπάνια για την άμεση δημιουργία του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης
ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΩΡΑ. Είναι χρέος στην Ιστορία και χρέος της Πολιτείας απέναντι σε εσάς, τη νέα γενιά, για να καταλάβετε φίλοι μας ότι ζείτε σε έναν από τους ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
Συμμετέχουν εθελοντές και στηρίζουν την εκδήλωση τα καταστήματα της πόλης μας ,η Ομάδα Διάσωσης και Α.Μ.Ο.Σ Σπάρτης, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Λακωνίας και τα ΜΜΕ Λακωνίας.