Ο Ανδριανός στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser Radial Ανδρών/Εφήβων

volos6
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser Radial Ανδρών / Εφήβων το οποίο διεξήχθη στο Βόλο από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους ομίλους ΝΟΒΑ και ΟΕΑ-ΝΑΒ.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να βρεθώ μαζί με τα παιδιά, στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων. Και διαπίστωσα με χαρά ότι στην πλειονότητά τους, εκτός από πολύ καλοί αθλητές είναι και πολύ καλοί μαθητές στα σχολεία τους – έχουν δηλαδή επιδόσεις τόσο στον αθλητικό στίβο, όσο και στο στίβο της γνώσης. Αυτός ο αρμονικός συνδυασμός άθλησης και μόρφωσης είναι ό,τι καλύτερο, ιδιαίτερα μάλιστα για τους γονείς που καμαρώνουν τα παιδιά τους και αισθάνονται διπλή υπερηφάνεια.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία της διοργάνωσης. Η ιστιοπλοΐα είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία και τον πολιτισμό μας – και αξίζει όλοι μας να συμβάλλουμε ώστε όσο γίνεται περισσότερα νέα παιδιά να έρθουν σ’ αυτήν, να γνωρίζουν τα μυστικά της και να την αγαπήσουν.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία στα παιδιά και καλή συνέχεια με τέτοιες πρωτοβουλίες σε όλες τις ελληνικές θάλασσες» .