Δυο ακόμα μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Ο Κασάμι στο Ζέεφελντ και ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα δυο «κομμάτια» για να συμπληρώσει το παζλ της επόμενης σεζόν. Τι λένε οι «ερυθρόλευκοι» για Μπιάνκι, Εντινγκά και μεταγραφές!

 

Ο Παϊτίμ Κασάμι υπέγραψε με τους Πειραιώτες συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και το βράδυ θα είναι στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Αλλωστε, ο Μίτσελ περίμενε με αγωνία τον Ελβετό, στον οποίο στηρίζει πολλά! Οι Πειραιώτες μετά το τετραπλό χτύπημα με Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Μαζουάκου, Κασάμι, αλλά και την παραμονή του Εντινγκά έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το παζλ της ερχόμενης σεζόν και πλέον αναζητούνται δυο παίκτες για να κλείσει το ρόστερ. Ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση, αλλά και ο αριστερός εξτρέμ. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται για τις δυο αυτές περιπτώσεις, κινούνται με άκρα μυστικότητα για να βρουν τους παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

 

Οσον αφορά την περίπτωση του Ρολάντο Μπιάνκι, οι Πειραιώτες διαψεύδουν τα ιταλικά σενάρια για προχωρημένο ενδιαφέρον, με τον 31χρονο φορ της Μπολόνια να είναι στη λίστα, όχι όμως στην κορυφή της. Για τον Ντελβίν Εντινγκά, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως αποκτήθηκε με συνιδιοκτησία με τη Μονακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, οι Ολλανδοί τόνισαν πως ο Νίκος Ιωαννίδης είναι ένα βήμα από την Τσβόλε, αφού απομένουν μόνο τα ιατρικά.


πηγη: gazzetta.gr