Οι πανηγυρισμοί των Αργεντινών (βίντεο)

Χαρές και… πανηγύρια για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Αργεντινής μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ έπειτα από 24 χρόνια!

Με ήρωα τον Σέρχιο Ρομέρο, που απέκρουσε δυο πέναλτι των Ολλανδών, η Αργεντινή νίκησε 4-2 στα πέναλτι τους «οράνιε» και προκρίθηκε στον τελικό τουΠαγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014. Το… όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ μέσα στη Βραζιλία παραμένει ζωντανό για την «αλμπισελέστε» και όπως ήταν φυσικό, η πρόκριση πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από οπαδούς όσο και από ποδοσφαιριστές!

Οι παίκτες της Αργεντινής μετά το τελευταίο εύστοχο πέναλτι του Μάξι Ροντρίγκεζ έφυγαν όλοι πάνω στον Σέρχιο Ρομέρο, αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που τους έδωσε τη νίκη στονημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014. Αφού πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι, χορεύοντας και τραγουδώντας, στη συνέχεια έκαναν… κασκόλ τις μπλούζες τους και πανηγύριζαν μαζί με τους οπαδούς. Το «Brazildecime…» έγινε ξανά σύνθημα στα χείλη όλων στο «Αρένα Κορίνθιανς», το όνειρο της «αλμπισελέστε» φούντωσε για τα καλά και η… πίκρα για τους Βραζιλιάνους μεγαλώνει.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα της Ole