Η Εθνική αντιμετωπίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ρωσία στο ποδόσφαιρο άμμου

Στις 19:30 η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου άμμου αντιμετωπίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ρωσία στο Μόσχα.

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε από το OTE TV.

Στη Μόσχα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ποδοσφαίρου Άμμου ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην Α΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Soccer. Ύστερα από το επιτυχημένο της ντεμπούτο στο τουρνουά της Πολωνίας (2 νίκες-1 ήττα), η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει στον όμιλο με Ρωσία, Ισπανία και Λευκορωσία την είσοδό της στην τελική φάση της διοργάνωσης (14/8, Ισπανία).

Η Εθνική θ΄ αντιμετωπίσει στη Μόσχα τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και το έργο της θα είναι δύσκολο, όμως διατηρεί ελπίδες πρόκρισης καθώς για την είσοδο στην κορυφαία 8άδα συνυπολογίζονται και τα αποτελέσματα του προηγούμενου τουρνουά (της Πολωνίας στην περίπτωση της Ελλάδας).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θ΄ αντιμετωπίσει στις 11/7 τη διοργανώτρια χώρα (19:30), στις 12/7 την Ισπανία (18:15) και στις 13/7 τη Λευκορωσία (17:15).

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον κ. Στέφανο Σοϊλεμέ στην αποστολή είναι οι Δημήτρης Νικολάου (Τ), Παναγιώτης Πέρτσας (Τ), Στρατής Παπαευστρατίου (Α), Γιώργος Καρακάσης (Α), Νεκτάριος Μπερτσιάς (Α), Σπύρος Γκρίτζαλης (Μ), Κώστας Παπασταθόπουλος (Μ), Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης (Μ), Νίκος Μπερτσιάς (Ε), Πάρης Κωνσταντακόπουλος (Ε).

πηγη: epo.gr