Ενισχύστε την ποδηλατολέσχη Πλύτρας και κερδίστε ενα ποδήλατο IDEAL

0
131

 

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν απο τη λαχειοφόρο αγορά θα αποταμιευθούν με σκοπό την αγορά χρήσιμων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τη συντήρηση των ποδηλάτων της λέσχης μας και ευελπιστούμε οτι το ποσό θα είναι αρκετό για να καλύψει τα έξοδα για την διοργάνωση της ποδηλατικής ακαδημίας για παιδιά , αυτόν τον Αύγουστο στην Πλύτρα του Δήμου Μονεμβασίας, όπου εδρεύει η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ μας, η πρώτη δανειστική ποδηλατολέσχη στη χώρα μας.

Καθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ. Για να αγοράσετε λαχνους στείλτε μας ένα  email στη διευθυνση [email protected] με θεμα Λαχειοφορος και την ποσότητα των λαχνών που επιθυμειτε.
Θα λαβετε μιαν απόδειξη όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal ή καταθέτοντας το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της αρεσκείας σας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους και φίλες της ποδηλατολέσχης μας, που μας ενίσχυσαν στο παρελθον και συνεχίζουν και σήμερα, ώστε να μπορούμε να δανείζουμε τα ποδήλατα μας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Καλό ποδηλατοκαλοκαίρι!

 

“Ποδηλατοπαρέα”: Δανειστική Λέσχη Φίλων Ποδηλάτου

Μια δανειστική ποδηλατολέσχη που ευελπιστεί να κάνει πράξη τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, αναψυχής και τουριστικής ξενάγησης στην πόλη και στην ύπαιθρο, μέσω του δανεισμού ποδηλάτων σε όποιους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ποδηλατοβόλτες, αλλά και ανεξάρτητα.
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως χρηματικό αντίτιμο και αυτή η συνθήκη υποστηρίζει την τακτική μας για ελεύθερη διακίνηση των ποδηλάτων αλλά και των αγαθών.

Βασική μας επιδίωξη είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποδήλατα και δραστηριότητες για παιδιά, εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να μην αποκλείεται κανένα παιδί από τη συμμετοχή του, λόγω οικονομικής κατάστασης.
Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή και δανεισμό ποδηλάτου είναι η αποδοχή από τον δανειζόμενο να επιστρέψει το ποδήλατο στην κατάσταση που το παρέλαβε. O δανεισμός είναι ανοιχτός και σε ανηλίκους αλλά με τη συνοδεία και συγκατάθεση γονέα.
Έχουμε ήδη στη διαθεσή μας 7 ποδήλατα για ενήλικες και 10 παιδικά. Είμαστε ανοιχτοί σε προσφορές από μεταχειρισμένα ποδήλατα (για παιδιά, σε οποιαδήποτε κατάσταση) και σε χορηγίες από εταιρίες σχετικές με το ποδήλατο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα προς δανεισμό.
Επίσης ευχαρίστως δεχόμαστε και επιζητούμε εθελοντική εργασία από παιδαγωγούς, τεχνικούς και προπονητές, ώστε να καταστεί βιώσιμη η οργάνωση των δραστηριοτήτων μας για τα παιδιά. Καλοδεχόμαστε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις συνεργασίας στα πλαίσια του εφικτού.
Η λέσχη βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η έδρα της βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Ασωπού του δήμου Μονεμβασίας.

email:[email protected]