Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ δεν θα δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά

Η ώρα του πρώτου φετινού φιλικού του ΠΑΟΚ έφτασε. Μετά από 17 ημέρες προπονήσεων ο «δικέφαλος» σήμερα το απόγευμα στις 6 αντιμετωπίζει όχι κάποια ολλανδική μπυραρία αλλά τους δευτεραθλητές Βελγίου της Σταντάρ Λιέγης (18:00, OTESPORT4, Sentra 103,3).

Οσοι πάντως περιμένουν να δουν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη μάλλον θα απογοητευτούν. Και αυτό διότι ο νέος ΠΑΟΚ του Μακεδόνα τεχνικού δεν έχει καν αρχίσει να σχηματοποιείται.

Από τις 25 Ιουνίου και την πρώτη προπόνηση στην Τούμπα μέχρι και σήμερα που θα κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι στο Οστερμπεεκ ο Αναστασιάδης δούλεψε με το, κατά βάση νεαρό, υλικό που έχει στη διάθεσή του περισσότερο φυσική κατάσταση και σε πολύ μικρότερο βαθμό τακτική και δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς.

Στο μοναδικό οικογενειακό διπλό που υπήρχαν εκπρόσωποι του Τύπου την περασμένη Κυριακή στο Ελατοχώρι ο Γιώργος Κατσικάς έπαιζε αριστερό μπακ, ο Μαντούρο στόπερ και ο γκολκίπερ Μελίσσας «πουλάκι» όπως λέγαμε μικροί αυτούς που στην ουσία χατιρικά έπαιζαν μπάλα και ανήκαν και στις δύο ομάδες.

Θυμηθείτε άλλωστε τι έλεγε ο Μάρτενς. « Καλό παιδί ο Γκολάσα, αλλά δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις με μπάλα για να μπορώ να πω τι παίκτης είναι».

Τι θα δούμε σήμερα; Το πιο πιθανό είναι να απαντηθούν περισσότερα από τα ερωτήματα που έχει ο ίδιος ο Αγγελος Αναστασιάδης για τους παίκτες του παρά τα ερωτήματα των φιλάθλων.

πηγη: sentragoal.gr