Προς πρωτοδικείο ο Παναρκαδικός!

Στην Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού δεν βρέθηκε κάποια λύση ώστε να σωθεί αμέσως η ομάδα, με αποτέλεσμα, όπως όλα δείχνουν να πάει στο πρωτοδικείο.

Μια Γενική Συνέλευση που δεν μπορούσε να πάρει και άλλη αναβολή, όπως οι προηγούμενες, και πλέον η λύση του πρωτοδικείου είναι μονόδρομος από την στιγμή που στο θέμα των εκλογών για το νέο Δ.Σ, μόνο από την μεριά του κ. Μιχαλόπουλου Νίκου (Σχίζας) (!) υπήρξε ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το πρωτοδικείο, στο οποίο άμεσα θα κατατεθούν τα βιβλία του ιστορικού συλλόγου, τότε θα οριστεί απευθείας από το πρωτοδικείο νέο Δ.Σ για τον Παναρκαδικό που θα είναι υποχρεωμένο να κινηθεί ώστε να βρεθεί μια λύση. Αν δεν βρεθεί ούτε τότε η πολυπόθητη λύση τότε αυτομάτως διαλύεται και ο ιστορικός σύλλογος της Αρκαδίας.

Στο Δ.Σ ακούστηκε και το χρέος που έχει αυτήν την στιγμή ο σύλλογος και δεν ξεπερνά τις 8.000 ευρώ και αφαιρώντας και 4.000 που έχει ακόμα ο Παναρκαδικός να εισπράξει, τότε μιλάμε για ένα πόσο της τάξεις των 4.000 ευρώ.

Πλέον, έχει εξασθενήσει και η περίπτωση του επιχειρηματία από την Αθήνα, ο οποίος αποφάσισε τελικά να μην εμπλακεί στην ομάδα. Δυστυχώς, όνειρο ήταν και πάει.

Ωστόσο δεν αποκλείεται, να υπάρξει και κάποια ανατροπή των τελευταίων ωρών και να υπάρξει επενδυτής. Αν δεν γίνει, τότε θα συμβούν τα παραπάνω.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από το Δ.Σ του Παναρκαδικού:

“Σήμερα Κυριακή 13 Ιουλίου 2014, συνήλθε στα γραφεία του συλλόγου Παναρκαδικός Α.Ο, η γενική συνέλευση των μελών της ομάδας με θέματα:

A) Οικονομικός απολογισμός  2013-2014

B) Αναδείξεως νέου Δ.Σ

Κατόπιν αναλυτικού οικονομικού υπολογισμού και εκθέσεως από την εξελεγκτική επιτροπή έλαβε την έγκριση της Γ.Σ και προχώρησε στο Β’ θέμα της Γ.Σ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Κατόπιν μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος μοναδική υποψηφιότητα του κ. Μιχαλόπουλου Νικόλαου, η οποία δεν έλαβε έγκριση.

Η Γ.Σ έλαβε την απόφαση να προσφύγει στο πρωτοδικείο όπως προβλέπουν οι νόμιμες διαδικασίες για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης”.

 

 πηγη: arcadia-sports.gr