942 εκατ. ευρώ δίνει η Adidas στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 10 χρόνια !

Συμβόλαιο διάρκειας δέκα ετών με την Adidas υπέγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα τις αποφέρει συνολικά το αστρονομικό ποσό των 942 εκατ. ευρώ!

Ολοκληρώθηκε η μυθική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas που θα αποφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» κοντά στα 942 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 10 χρόνια! 

Αρχής γενομένης από την σεζόν 2015-2016, η γνωστή αθλητική εταιρία θα «χρυσώσει» τον αγγλικό σύλλογο και σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλό της όλοι είναι ανυπόμονοι για την έναρξη της συνεργασίας τους, διότι περιμένουν κέρδη… δισεκατομμυρίων! 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την έναρξη της συνεργασίας μας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς συλλόγους παγκοσμίως. Η συνεργασία μας αυτή υπογραμμίζει ξεκάθαρα την ηγετική μας θέση στο ποδόσφαιρο και θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την θέση μας σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Περιμένουμε οι συνολικές πωλήσεις να φτάσουν τα 2 δις ευρώ κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας», ήταν η τοποθέτηση του Χέρμπερτ Χέινερ. 

Πηγή : sport-fm.gr