“Από τον Ρομπέρτο ξεκινάει η ομάδα…”, διάψευση για Σισοκό, Ριβιέρ, στα υπόψιν ο Αμραμπάτ.

“Από τον Ρομπέρτο ξεκινάει η ομάδα…”, τονίζουν χαρακτηριστικά στον Πειραιά, διαψεύδοντας τα σενάρια πώλησης του Ισπανού πορτιέρο. Διάψευση και για Σισοκό, Ριβιέρ, ενώ παραμένει στα υπόψιν ο Αμραμπάτ.

Κάθε είδους φημολογία που αφορά τα σενάρια περί πιθανότητας να πωληθεί ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, διαψεύδει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες χαρακτηριστικά τονίζουν πως “από τον Ρομπέρτο ξεκινάει η ομάδα, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του”.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν πληροφορήθηκαν στο Ζέεφελντ, όπου βρίσκεται η ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, τα σενάρια για τον Ισπανό γκολκίπερ αλλά ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα πώλησης του παίκτη.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν από μια ατάκα του Μίτσελ στην συνέντευξη που έδωσε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία και αφορούσε μια έκπληξη μέχρι την Δευτέρα (21/7), που μπορεί να αφορά είτε απόκτηση, είτε αποχώρηση κάποιου παίκτη.

Πάντως ο Ρομπέρτο αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Γενάρη και φαντάζει εξαιρετικά τραβηγμένο ένα σενάριο πώλησης του παίκτη μόλις μετά από έξι μήνες.

Διάψευση για Σισοκό και Ριβιέρ, παραμένει στα υπόψιν ο Αμραμπάτ

Οι Πειραιώτες διαψεύδουν επίσης πως τους απασχολούν οι περιπτώσεις του Σισοκό της Νιμ (εξτρέμ, 27 ετών) ή του Ριβιέρ της Μονακό (επιθετικός), που τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκαν στον γαλλικό Τύπο ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Αντίθετα ο Αμραμπάτ παραμένει στα υπόψιν των “ερυθρολεύκων”, ως ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τις πτέρυγες της επίθεσης. Δεν γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές ή επικείμενη συμφωνία, ωστόσο ο Μαροκινός με το ολλανδικό διαβατήριο είναι μια περίπτωση που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού των “ερυθρολεύκων”.

Όσον αφορά τον Άλαν Πουλίδο, νέα δημοσιεύματα στον Τύπο του Μεξικού υποστήριζαν πως ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του International Champions Cup σε Τορόντο, Σικάγο και Μινεάπολις.

πηγη: sport24.gr