Eρχεται ο Πουλίδο και φέρνει και τον αδερφό του !

Αντίστροφα για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό μετράει ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος θα φέρει τον αδερφό του. Τι γίνεται με Άμραμπατ στην Τουρκία. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να μπει τέλος στο… σίριαλ του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Τίγκρες για να μείνει ελεύθερος. 

Μόλις συμβεί αυτό ο Μεξικανός επιθετικός θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ευρώπη και από εκεί για Αθήνα, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στον Ολυμπιακό. 

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του διεθνούς άσου να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. 

Εκτός από τον Άλαν Πουλίδο, στην Αθήνα θα έρθει και ο αδερφό του, Αρμάντο, για να παίξει και εκεινός σε κάποια ελληνική ομάδα. 

Όπως γράφει η SportDay, ο 25χρονος ακραίος ανήκε στην Τίγκρες και μόλις έγινε γνωστό ότι ο Αλαν θα έφευγε, δόθηκε δανεικός στην Κορεκαμίνος. 

Από τη στιγμή που ο αδελφός του θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ξέρει ότι δεν θα τον βάζει η Τίγκρες και θέλει να βρει κι εκείνος ομάδα στην Ελλάδα για να παίξει. 

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο έχει επανέλθει η υπόθεση του Αμραμπατ, η οποία συνδέεται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ που επίσης είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες. 

Ο Γαλλομαροκινός άσος είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μίτσελ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου. 

Σταύρος Καλογεράκης 

πηγη: sport-fm.gr