Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς της φίλους η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

0
149

Ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων έχει διοργανώσει για τους μικρούς της φίλους και για αυτή την εβδομάδα, από την Τρίτη 15 έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.
Το πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται από τις 11 το πρωί έως τη 1.30΄ το μεσημέρι έχει ως εξής:
-Την Τρίτη, η Ποτούλα Πασχαλίδη θα αφηγηθεί το παραμύθι της Σταυρούλας Σαμαϊλίδου-Βάκου «Η χρυσή βεργούλα» και τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα δώσουν και θα πάρουν συνεντεύξεις και θα μιλήσουν με τη συγγραφέα (για παιδιά 6-9 ετών)
-Την Τετάρτη, η ομάδα της ραπτικής θα συνεχίσει ακάθεκτη να μαθαίνει νέες πρακτικές, ενώ οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν μια εισαγωγή-επίδειξη στη ρομποτική με κατασκευές Lego,
-Την Πέμπτη, με τη βοήθεια του δασκάλου και παππού κ. Γεωργίου Δημόπουλου θα μάθουμε να φτιάχνουμε και να παίζουμε εννιάρα και δωδεκάρα (παιδιά 6-11 ετών) και 
-Την Παρασκευή, η Κατερίνα θα μας βοηθήσει να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη παραμύθι στα αγγλικά, στο χώρο της παιδικής Αμερικάνικης Γωνιάς.
Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στα τηλέφωνα 2731026853 και 2731021180 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της βιβλιοθήκης, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν τις διευθύνσεις: www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.