Δεν είναι οικονομικό το θέμα

0
88

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου φρενάρει τον «γάμο» Τζεμπούρ-ΑΕΚ, ενώ δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και στη δεύτερη επαφή μέσα σε ένα τριήμερο. Απαντάει άμεσα ο Μασούντ, αλλά ίσως να είναι ήδη αργά.

Σημαντική διαφορά έχουν στα «θέλω» τους ΑΕΚ και Τζεμπούρ. 

Ο 30χρονος επιθετικός και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο επαφές μέσα σε τρεις ημέρες, αλλά δεν τα βρήκαν, αν και το μεγάλο εμπόδιο έμοιαζε το συμβόλαιο του με την Νότιγχαμ, αλλά αυτό λύθηκε επισήμως την Τρίτη. 

Ο Αλγερινός θέλει τριετές κλειστό συμβόλαιο, αλλά η ΑΕΚ του πρότεινε αρχικά σπαστό, δηλαδή 1+1+1 και δεν έχει κάνει πίσω μέχρι στιγμής. Επιθυμία της Ένωσης είναι να υπάρχουν αυτοί οι όροι στο συμβόλαιο του «τρομοκράτη», λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του. 

Θέλει να έχει τη δυνατότητα να τον αποδεσμεύσει, χωρίς να δικαιούται αυτός αποζημίωση, σε περίπτωση που οι δυο πλευρές έρθουν σε κόντρα. Επίσης, κυκλοφόρησε η φήμη ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά θεωρείται πως αυτό βγαίνει από την πλευρά του Τζεμπούρ και πως δεν ισχύει. 

Ο Σοζέι Μασούντ έχει ενημερώσει τον Μιλοβάνοβιτς ότι θα απαντήσει μέχρι την Παρασκευή, αλλά η προθεσμία έληξε την Τρίτη και ακόμη και «ναι» να πει ίσως να βρει κλειστή την… πόρτα της ΑΕΚ.

πηγη: sport-fm.gr