«Ο Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται για την Παρτίζαν!»

Ένα… τρελό σενάριο, που αρνούνται καν να σχολιάσουν στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζει η σερβική εφημερίδαtelegraf.rs σύμφωνα με το οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Παρτίζαν!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο της Σερβίας οι ομάδες μπορούν πλέον να έχουν ιδιώτες ιδιοκτήτες με την αρχή να έχει κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές κοντά στην ομάδα, τονίζει πως υπάρχει σκέψη εξαγοράς της Παρτίζαν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς πλέον το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Μάλιστα αν αυτό συμβεί τότε η ομάδα θα γίνει κάτι ως «φυτώριο» παικτών.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνονται οι πολύ καλές σχέσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου με την ομάδα της Σερβίας, ενώ τονίζουν πως κατά την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό αναπτύχθηκαν δεσμοί ανάμεσα στα δύο κλαμπ και έγιναν μεταγραφές όπως εκείνες των Πέκοβιτς, Μάριτς και Τέπιτς.

Μάλιστα φιλοξενείται και δήλωση του προέδρου της ομάδας Πέτζα Ντανίλοβιτς, που σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά ελπίζω να είναι αλήθεια».

πηγη: sentragoal.gr