Μακ και Περέιρα ο ΠΑΟΚ, διπλό χτύπημα! (βίντεο)

Διπλό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε τον Ρόμπερτ Μακ της Νυρεμβέργης και του Φακούντο Περέιρα, που έπαιζε στη Χιμνάσια Λα Πλάτα!

 

Το ενδιαφέρον για τον Μακ επιβεβαιωνόταν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις είχαν θετική έκβαση. Ο 23χρονος Σλοβάκος εξτρέμ έκανε πέρυσι 19 συμμετοχές με τη Νυρεμβέργη, ενώ είναι και διεθνής. Ο υποβιβασμός των «Φράγκων» ωστόσο οδήγησε στην αποχώρησή του και ο δικέφαλος κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του. Ο Ρόμπερτ Μακ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει την Νυρεμβέργη αρχικά με το ποσό των 300.000 ευρώ. Ενώ αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι τότε ο Δικέφαλος θα δώσει 200.000 ευρώ.

 

Ο 27χρονος Αργεντινός Φακούντο Περέιρα έρχεται να καλύψει το κενό στην επίθεση. Έχει ύψος 1.70 και παίζει περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός, περιφερειακός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Εστουδιάντες, πέρασε από τη Χιλή (Παλεστίνο και Αουδάξ Ιταλιάνο), ενώ το 2012 βρέθηκε στο Μεξικό.

Μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην οποία πήγε ως δανεικός. Πήρε τη φανέλα με το 10 και σημείωσε 16 γκολ σε 34 ματς, όντας ένας από τους καλύτερους στην άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία. Στη συνέχεια, η Χιμνάσια ανανέωσε τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα, όταν και αποφασίστηκε ότι θα αποχωρήσει από τη Χιμνάσια, οι Αργεντινοί έγραφαν ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά, η συμφωνία με τους Αρκάδες δεν προχώρησε και πλέον θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Για τον Φακούντο Περέιρα ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 2χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν περίπου τις 250.000 ευρώ.