Όταν ο Τζέραρντ ήταν δώδεκα χρόνων είχε πετύχει 9 γκολ σε ένα αγώνα ! (βίντεο)

0
152

Όλοι γνωρίζουν πως ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται στη Λίβερπουλ σχεδόν όλη του τη ζωή. Στις ακαδημίες απ’ τα εφηβικά του χρόνια, επαγγελματικό συμβόλαιο στα 17, ντεμπούτο στα 18 και μια καριέρα που κρατάει μέχρι τώρα που ο Τζέραρντ βαδίζει προς το τέλος της.

Θα κρεμάσει τα παπούτσια του και η μοναδική φανέλα που θα έχει φορέσει θα είναι αυτή της Λίβερπουλ (εκτός φυσικά από εκείνη της Εθνικής Αγγλίας). Πρόσφατα βγήκαν δημοσιότητα δύο βίντεο που δίνουν τη σπάνια ευκαιρία να δούμε τον Τζέραρντ σε δράση με ομάδα που δεν είναι Λίβερπουλ.

Πιτσιρικάς με πορτοκαλί φανέλα

Πριν 22 χρόνια, όταν ο Τζέραρντ ήταν 12 ετών και έπαιζε ακόμα για τους Γουίλστον Τζούνιορς, την ομάδα της γενέτειράς του. Στο πρώτο βίντεο, απ’ τον Απρίλιο του 1992, ο Τζέραρντ παίζει στον αγώνα που χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο στο πρωτάθλημα που συμμετείχε. Το βίντεο περιέχει και αποκόμματα τοπικών εφημερίδων, με τον Τζέραρντ να έχει πετύχει εννέα γκολ σε έναν αγώνα.

 

 

Στο δεύτερο βίντεο οι Γουίλστον Τζούνιορς ταξιδεύουν στην Ολλανδία για να πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά, όπως έκαναν κάθε χρόνο. Ο Τζέραρντ πρωταγωνιστεί και στο τέλος η ομάδα του κατακτά το τουρνουά, με τον μικρό Στίβεν να παραλαμβάνει το τρόπαιο λίγες μέρες πριν κλείσει τα δώδεκα χρόνια του.

 

 

 

Το βίντεο τελειώνει με τη βράβευση της ομάδας στην επιστροφή της στο Γουίλστον, με τον Σάμι Λι, βετεράνο της Λίβερπουλ να είναι αυτός που δίνει το βραβείο στον Τζέραρντ. Οι δυο τους θα συναντιόταν ξανά 16 χρόνια αργότερα, όταν ο Σάμι Λι θα έπαιρνε το 2008 τη θέση του βοηθού προπονητή στη Λίβερπουλ, δίπλα στον Ράφα Μπενίτες, με αρχηγό φυσικά τον Τζέραρντ.

 πηγη: contra.gr