Ο Τάσος Τρακάκης ευχαριστεί τον Αιολικό.

0
209

 

Με επιστολή του ο Σπαρτιάτης τερματοφύλακας Τάσος Τρακάκης, που φόρεσε φέτος τη φανέλα του Αιολικού, απευθύνει το αντίο και τις ευχαριστίες του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στη Μυτιλήνη, ευχόμενος να ξανασμίξουν οι δρόμοι στο μέλλον με καλύτερες συνθήκες. Αναλυτικά: “Βρέθηκα στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης, προκειμένου να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Έχοντας πέντε χρόνια ποδοσφαιρική καριέρα στη Δ’ Εθνική και γνωρίζοντας την ιστορία και τη δυναμική του Αιολικού από μαρτυρίες του πατέρα μου εκ των παλαιμάχων του ΑΟ Σπάρτη, θέλησα να ενταχθώ στο ρόστερ του Αιολικού, πιστεύοντας ότι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μέσα από σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες (λόγω της θητείας μου και όχι μόνο), προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τη βοηθήσω να πετύχει την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική. Ειλικρινά λυπάμαι γι’ αυτό. Όμως είμαι σίγουρος, ότι ο Αιολικός όντας μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, θα βρει πολύ γρήγορα το δρόμο του. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή και είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με πίστεψαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα στο νησί. Δε θέλω να αναφερθώ ονομαστικά, από φόβο μήπως ξεχάσω κάποιον. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την οικογένεια του Βαγγέλη Κροτσίδα, που με δέχθηκε σα μέλος της από την πρώτη στιγμή, τους συμπαίκτες μου και τα προπονητικά τιμ, τον γενικό αρχηγό και τον φροντιστή, που ήταν ήρωες όλη τη χρονιά και φυσικά τους ηρωικούς φιλάθλους του ΑΙΟ, που ήταν κοντά μας και μας στήριξαν όλη τη χρονιά.

Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα δουν τον Αιολικό στη θέση που του αξίζει. Όσο για μένα, φεύγοντας από την όμορφη Μυτιλήνη, παίρνω μαζί μου ένα κομμάτι του ΑΙΟ και εύχομαι στο μέλλον, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, να επιστρέψω.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Τάσος Τρακάκης”