Αποθέωση Χάμες! (εικόνες + βίντεο)

Το νέο μεγάλο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάμες Ροντρίγκες, παρουσιάστηκε στο “Μπερναμπέου”. Αποθέωση από 35.000 φιλάθλους. “Ντου” από οπαδό, έκλεψε την παράσταση η σύζυγος του Χάμες (photos & videos)

Mπροστά σε 30.000 φιλάθλους παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” το νέο μεγάλο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 23άχρονος Κολομβιανός αποθεώθηκε από 10.000 συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ συνολικά στις εξέδρες ήταν περίπου 35.000 φίλαθλοι.

Πήρε φυσικά την φανέλα με το Νο10, το οποίο φόρεσε τελευταίος ο Μεσούτ Εζίλ και πέρσι είχε μείνει… ορφανό.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος τον αποθέωσε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εθνική Κολομβίας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την ζωή.

Αφού μίλησε και ο πρέσβης της Κολομβίας στην Ισπανία, τον λόγο πήρε ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είπε:

“Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές, πολλές νίκες και πολλούς τίτλους, Hala Madrid”.

Εν συνεχεία έβγαλε το κουστούμι, φόρεσε την ποδοσφαιρική αμφίεση, έκανε τα μαγικά του στο γήπεδο και μοίρασε δεκάδες μπάλες στους φιλάθλους.

Ένας κολομβιανός μάλιστα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τα άτομα τα ασφάλειας τον έριξαν στο έδαφος, όμως ο Χάμες τον σήκωσε, τον αγκάλιασε και του έδωσε και μπάλα, συνοδεύοντάς τον μέχρι την κερκίδα.

Η σύζυγος του Χάμες, Ντανιέλα Οσπίνα, αδελφή του Νταβίντ Οσπίνα, τερματοφύλακα της εθνικής Κολομβίας…

Η σύζυγος του Χάμες

Όλη η παρουσίαση του Χάμες Ροντρίγκες

 πηγη: sport24.gr