O Μαστούρ, η νέα αποκάλυψη της Μίλαν (βίντεο)

Έφτασε η στιγμή για τον Χακίμ Μαστούρ να παρουσιάσει σε ολόκληρο τον κόσμο την αξία του, αφού ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε σε φιλικό της Μίλαν πως είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Μπορεί να έκλεισε τον Ιούνιο τα 16, όμως οι προσδοκίες που έχουν στη Μίλαν για τον Χακίμ Μαστούρ είναι κάτι παραπάνω από υψηλές. 

Πριν από δύο χρόνια οι «ροσονέρι» έβαλαν στο στόχαστρο τον 14χρονο τότε επιθετικό μέσο, που έκανε «παπάδες» στα τμήματα υποδομής της Ρετζιάνα, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Τότε για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, οι Μιλανέζοι έσπασαν κάθε ρεκόρ μεταγραφής εφήβου, δίνοντας στην πρώην ομάδα του κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. 

Από την πρώτη του στιγμή στις ακαδημίες του νέου του συλλόγου, ο πολιτογραφημένος Ιταλός ξεχώρισε και το καλοκαίρι του 2013 έγινε η προσπάθεια για να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, όμως ήταν ακόμα κάτω των 16. 

Πλέον δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο για τον Μαστούρ και όλοι στο Μιλάνο περιμένουν να δουν το παιδί-θαύμα να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του. Αν λάβουμε υπ’ όψιν, πάντως, το φιλικό της Μίλαν με τη Μόντσα και την προσπάθεια που έκανε για να βγάλει την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, τότε… έχει πολλά να μας παρουσιάσει! 

Δείτε τα σχετικά βίντεο 

 

 

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

πηγη: sport-fm.gr