Φιλικό με Νάπολι ο ΠΑΟΚ

Επισημοποιήθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» στις 2 Αυγούστου. Πέρασαν 26 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του «Δικεφάλου του Βορρά» στην έδρα της ιταλικής ομάδας. 

Ακόμη ένα σπουδαίο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει μέσα στον Αύγουστο ο ΠΑΟΚ. 

Εκτός από την Ίντερ που θα παίξει στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενηθεί από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο». 

Έχουν περάσει 26 χρόνια από την τελευταία φορά που οι Θεσσαλονικείς είχαν αγωνιστεί στην συγκεκριμένη έδρα, όταν είχαν ηττηθεί με σκορ 1-0 από την τότε ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ 

Οριστικοποιήθηκε άλλο ένα μεγάλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στο Σαν Πάολο της Νάπολι μετά από 26 χρόνια! Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα προσκεκλημένος της Νάπολι το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 9 ώρα Ιταλίας. 

Πέρασαν κιόλας 26 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την φημισμένη ομάδα του Μαραντόνα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1988. Οι δυο αγώνες με τους ναπολιτάνους αλλά και η εκδρομή των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιταλικό νότο έχουν μείνει στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας. 

Η Νάπολι έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 2 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ιταλίας, καθώς και ένα Super Cup. Πέρυσι τερμάτισε 3η στο Καμπιονάτο (πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα) εξασφαλίζοντας μια θέση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. 

Προπονητής της είναι ο Ράφα Μπενίτεθ και στο ρόστερ της υπάρχουν μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός Χάμσικ, ο Μέρτενς, ο Ιγκουαϊν, ο Ραούλ Αλμπιόλ, ο Ινλέρ, οΖούνιγκα, ο Χοσέ Καγιεχόν αλλά και η τελευταία μεταγραφή, ο επιθετικός Μίτσου είναι μόνο μερικά από αυτά. 

πηγη: sport-fm.gr