Στην Σπάρτη οι παίκτες, έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕ Σπάρτη

0
110

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της ΑΕ Σπάρτης. Ίσως και οι πρώτες χειροπιαστές που μπορεί να δώσουν μια εικόνα για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Στην Σπάρτη βρίσκονται εδώ και δυο ημέρες οι παίκτες Φώντας Μοσχογιάννης και Κώστας Σταυρόπουλος για να συνομιλήσουν με την διοίκηση και τον Δημήτρη Νικόλαρο. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Report24 αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρό θέμα μεταξύ των παικτών όσο αναφορά για το αν μπορούν να μείνουν ελεύθεροι οι όχι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕ Σπάρτη έχει πρόστιμο προς την ΕΠΟ από τα δυο παιχνίδια μπαράζ που φτάνουν κοντά στο ποσό των 2.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως αν δεν πληρωθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν ελευθέρας και να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν το μέλλον τους.  Υπάρχει νόμος ο οποίος δεν αφήνει ομάδα που χρωστάει στην ΕΠΟ να κάνει μεταγραφές αλλά ούτε να αποδεσμεύσει παίκτες. Αυτός ήταν και μεταξύ άλλων ο σκοπός της επίσκεψης των παικτών που τους συναντήσαμε σε γνωστό ταχυφαγείο της πόλης. Τι θα γίνει με την ομάδα και τι εξέλιξη θα υπάρχει. (Φωτογραφία)

000000000000000

Από την άλλη πλευρά οι πληροφορίες μιλάνε πως θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας έκτακτη γενική συνέλευση για το μέλλον της ομάδας που θα οριστεί ώρα και ημέρα μετά από επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης.

Σε όλα αυτά θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνέλευση, τι θα ειπωθεί τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και των παικτών και κατά πόσο θα υπάρχουν θετικές συγκλίσεις για τη νέα περίοδο.

Πληροφορίες θέλουν να συζητούν για το μέλλον της ομάδας και παράγοντες από τη νότια Λακωνία.

Σημειώνουμε πως οι ομάδες που θα παίξουν στην Γ Εθνική θα πρέπει μέχρι τις 11 Αυγούστου να δηλώσουν παρουσία ενώ για τα τοπικά η καταληκτική ημερομηνία είναι η 13 Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σημαντικά.

Ευχόμαστε για το καλό της ομάδας να υπάρχουν θετικές εξελίξεις και το όραμα των Σπαρτιατών όπως επίσης και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ιστορίας και του ονόματος της πόλης με πορεία στα ελληνικά γήπεδα να γίνει πραγματικότητα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε..

Ρεπορτάζ

Γιάννης Παυλάκος