Οι δηλώσεις των σκόρερ του Ολυμπιακού (βίντεο)

Οι Τσόρι, Δημήτρης Διαμαντάκος και Ανδρέας Μπουχαλάκης σκόραραν απέναντι στη Μίλαν και μίλησαν για το φιλικό με την ιταλική ομάδα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν στο BMO Field όπως τις ανάρτησε το επίσημο σάιτ των Πειραιωτών:

 

 

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ
Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας στη διοργάνωση ήρθε από εσένα! Πως αισθάνεσαι;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ακόμη πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει όλα όσα μας έχει μάθει το προπονητικό τιμ αυτό τον καιρό. Δείχνουμε πως είμαστε μία ομάδα ενωμένοι και πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια!»

Πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας να συνδυάζεται το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα; Είναι δύσκολο να γίνει;
«Είναι δύσκολο, είναι η αλήθεια. Είναι νωρίς για εμάς το να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά με δυνατά παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και τα πόδια μας είναι ίσως λίγο… βαριά ακόμη για τέτοια ματς. Όπως και να ‘χει, προσπαθούμε να βγάζουμε στο γήπεδο όσα ζητάει ο προπονητής μας, σιγά – σιγά πιστεύω πως το καταφέρνουμε και καλύτερα και νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο Ολυμπιακός έδειξε, με τη νίκη απόψε, πως δεν ήρθε στο ICC απλά για να… συμμετάσχει, αλλά για να προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο!
«Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει αυτό το τουρνουά και πως μας βοηθάει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είναι ωραίο το να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ομάδες. μας βοηθάει πάρα πολύ το να κάνουμε πράξη όσα μας ζητάει ο κ. Μίτσελ. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε!»

Ο κόσμος σε λάτρεψε ήδη με το Νο. 10 στην πλάτη! Θα το φοράς φέτος;
«Ναι! Είναι ένα νούμερο που μου αρέσει πολύ το 10. Θα είναι το νούμερο που θα φοράω φέτος!»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Ο Ολυμπιακός έκανε καλή αρχή στο ICC! Ποιες οι εικόνες που σου μένουν από αυτή τη νίκη επί της Μίλαν;

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, με μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά και νομίζω πως δείξαμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε με αυτή την εμφατική νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά!»

Πέτυχες ένα πολύ όμορφο γκολ με μακρινό σουτ. Τι σκέφτηκες την ώρα που είδες την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας της Μίλαν;
«Μόλις πήρα την πάσα από τον Κολοβό και είδα ότι έχω πολύ χώρο, σκέφτηκα το σουτ και το έκανα. Η μπάλα πήγε εκεί που πήγε και είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα!»

Συμφωνείς ότι τα αποτελέσματα είναι σημαντικά στην προετοιμασία, αφού δίνουν αυτοπεποίθηση;
«Ειδικά μία νίκη απέναντι σε μία τέτοια ομάδα! Μας δίνει σίγουρα αυτοπεποίθηση! Δεν παύει να είναι, όμως, ένα φιλικό. Εμείς θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις να βγάλουμε όσο καλύτερα γίνεται όσα ζητάει ο προπονητής μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι τον Αύγουστο που αρχίζει το πρωτάθλημα. Τα φιλικά περνάνε».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ
Συνηθίζουμε να λέμε πως τα αποτελέσματα δεν είναι το πρωτεύον στην προετοιμασία, όμως πολλές φορές είναι σημαντικά, γιατί δίνουν κουράγιο για να συνεχίζεται η σκληρή δουλειά. Συμφωνείς;

«Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό, απέναντι στη Μίλαν, μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Εφαρμόσαμε όλα όσα δουλεύουμε στην προετοιμασία. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ήμαστε πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο, παίξαμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής και για αυτό το λόγο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Η ομάδα έδειξε δουλεμένη και με ομοιογένεια, σε ένα τόσο σημαντικό φιλικό. Αυτό πόση αυτοπεποίθηση σας δίνει;
«Σημαίνει ότι οι κόποι μας ανταμείβονται. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και θέλουμε αυτό να βγαίνει και στους αγώνες».

Το να σκοράρεις σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα, όπως η Μίλαν, τι σου λέει σε προσωπικό επίπεδο;
«Το ήθελα πάρα πολύ. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και χαίρομαι που το έκανα!»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο πίσω στην Ελλάδα που είδε το ματς από την τηλεόραση;
«Έπεται και συνέχεια! Θέλουμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% του εαυτού μας για να κερδίζουμε!»