Η Νάπολη Πατρών αντίπαλος του ΑΣΑΑ Μάνη στα ημιτελικά (βίντεο αγώνα Α’ φάσης μεταξύ των δύο ομάδων)

DSC_3559

Mια ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αμμου θα βρει στο δρόμο του για το τελικό ο ΑΣΑΑ Μάνη, την Νάπολη Πατρών.

ΑΣΑΑ Μάνη-Νάπολη Πατρών 8-3 (βίντεο αγώνα)

Στο παραπάνω βίντεο έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το isports.gr ολόκληρο τον αγώνα ΑΣΑΑ Μάνη-Νάπολη Πατρών με τελικό σκορ 8-3.

Στον άλλο ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν ο πρωταθλητής Α.Ο. Κεφαλληνία με τον Άτλα.

Περιγραφή αγώνα

Ο ΑΣΑΑ Μάνη νίκησε με σκορ 8-3 στον μοναδικό αγώνα που έδωσε σήμερα Σάββατο 5 Ιουλίου με αντίπαλο τη Νάπολη Πατρών.  Το τέλος του πρώτου 12λεπτου την βρήκε μπροστά στο σκορ με 2-1, στο τέλος του δευτέρου 12λεπτου είχε κριθεί η νίκη αφού προηγήθηκε με 7-1 με τους παίκτες της να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα με συνδυασμούς και ομαδικό πνεύμα.  Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ντάνσο, και από ένα οι Μπουρελάκος Γιάννης, Σαμπατάκος Γιώργος, Χρηστάκος Γιάννης και Καζιάνης Κώστας.
Κανένας παίκτης δεν υστέρησε και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ωραίο θέαμα τόσο από την ομάδα μας όσο και από την ομάδα της Πάτρας η οποία έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία.

Φωτογραφία ( όρθιοι απο αριστερά): Γ.Μαρίδης, Β.Αδαμόπουλος, Β.Σταυρόπουλος, Α.Διαμαντόπουλος, Θ.Χάχαλης, Γ.Αβράμης, Γ.Ζαχαρίου, Β.Παπαζαφείρης

(καθιστοί από αριστερά) Σ.Αβράμης, Ν.Τσίμπιτσης, Θ.Κακαρούμπας

4bb0b893825704cdfd20072c582e75d692730d15