Μίτσελ: «Μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς», μίλησε για το φιλικό με Λίβερπουλ

0
82

Για μια μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για τον Ολυμπιακό λόγω των συνθηκών προετοιμασίας, έκανε λόγο ο Μίτσελ εν όψει του φιλικού με τη Λίβερπουλ.

Τελευταία ενημέρωση 27/07/2014, 11:15 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το tour του στην Αμερική επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Μίλαν.

Απόψε αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ σε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, το οποίο σύμφωνα με τον Μίτσελ αποτελεί «μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς» λόγω των απαιτητικής προετοιμασίας, με πολλά ταξίδια και δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

 

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ: «Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια αυτή την στιγμή, καθώς τα ταξίδια είναι πολλά, όπως και οι προπονήσεις, ενώ μεγάλη είναι και η διαφορά της θερμοκρασίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε». 

Για το φιλικό που προηγήθηκε με τη Μίλαν: «Τα είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, ότι αυτά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας. Νικήσουμε ή χάσουμε, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Φορτούνης: «Το σκεφτόμαστε το θέμα του Φορτούνη. Είναι νωρίς ακόμα για τον ίδιο στην προετοιμασία, όμως σκεφτόμαστε να του δώσουμε κάποια λεπτά να τον δοκιμάσουμε γιατί τον χρειαζόμαστε». 

Για τον κόσμο: «Το παρατηρούμε από την στιγμή που φύγαμε από την Πειραιά. Παντού συναντάμε Έλληνες φιλάθλους μας και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Είναι μία ευθύνη παραπάνω, να τους κάνουμε υπερήφανους για τη φανέλα που φοράμε». 

Για την εκδήλωση της UNICEF: «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε αυτή τη συνεργασία με τη UNICEF, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Εχουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά από την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε το λογότυπο της στη φανέλα μας, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν».

πηγη: sport-fm.gr