Πλησιάζει Ρεάλ ο Φαλκάο

Σύμφωνα με την «As», Ρεάλ και Μονακό συζητούν για δανεισμό (με 12,5 εκατ.) του Κολομβιανού matador, ο οποίος ρίχνει το κασέ του κατά 50% για να γίνει η μετακίνηση.

 

Μετά την πώληση του Αλβαρο Μοράτα η Ρεάλ ξέμεινε στην επίθεση μόνο με τον Καρίμ Μπενζεμά. Αυτό σημαίνει ότι πλέον όλο το βάρος του σχεδιασμού έχει πέσει πάνω στην αναζήτηση ενός επιθετικού. Ο εκλεκτός λοιπόν είναι ο Ραδαμέλ Φαλκάο. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «As», οι Μαδριλένοι είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν με τη Μονακό. Οχι όμως για αγορά, αλλά για δανεισμό του παίκτη.

 

Η Μονεγάσκοι αγόρασαν πέρσι τον Κολομβιανό matador αντί 50 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο και πληρώνουν 12,5 εκατ. ευρώ ετησίως, μέχρι να ξεχρεώσουν. Αυτό το ετήσιο ποσό θα πρέπει να το καταβάλει για φέτος η Ρεάλ στην Ατλέτικο. Δηλαδή μιλάμε για δανεισμό 12,5 εκατ.! Υπάρχει όμως  και ο μισθός του Φαλκάο που είναι 14 εκατ.

 

Οπότε το κόστος του δανεισμού εκτοξεύεται στα 26,5 εκατ. νούμερο δηλαδή ασύλληπτο για μη αγορά του παίκτη. Γι αυτό το λόγο, όπως υποστηρίζει η «As», ο Φαλκάο δέχτηκε να ρίξει στα μισά τα δικά του χρήμα, ώστε να καταφέρει να παίξει στη Ρεάλ. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει μάλιστα από τις 28 Ιουνίου και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να σκάσει η βόμβα.

 

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά του Φαλκάο, οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για τον Ρομέλου Λουκάκου.

πηγη: gazzetta.gr