Άρχισε η προετοιμασία του Ερμή Κιβερίου

0
108

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/7/2014 στις 17:30 στο γήπεδο του Κιβερίου η έναρξη της προετοιμασίας του Ερμή Κιβερίου για την αγωνιστική περίοδο2014 – 2015.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ευχήθηκε ο πρόεδρος κ. Αντ. Λυμπέρης  και αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Λουκάς Κούρος.

Όλοι στάθηκαν στην ομιλία του, στο γεγονός ότι πρέπει η ομάδα να γίνει οικογένεια για να κυλήσουν όλα αρμονικά, όπως είναι από την αρχή της δημιουργίας του ο Ερμής Κιβερίου.

Πόσο δε τώρα που ο Ερμής Κιβερίου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής.

Κατέληξε πως αυτό είναι το μυστικό των επιτυχιών της ομάδας και αυτό θέλουν όλοι και τώρα. Μια ομάδα, μία οικογένεια.

 

Σχόλιο του isports.gr:

To παραπάνω άρθρο είναι το πρώτο που στέλνει ποδοσφαιρική ομάδα εκτός του Νομού Λακωνίας στο isports γνωρίζοντας φυσικά ότι οι περισσότεροι επισκέπτες του site είναι από την Λακωνία.

Τους βγάζουμε το καπέλο για την επαγγελματικότητά τους και την υπευθυνότητά, γιατί ΜΟΝΟΙ τους έψαξαν (μπήκαν απλά στην υποκατηγορία Επικοινωνία που υπάρχει στο μενού) βρήκαν την διεύθυνση ενός site εκτός του Νομού Αργολίδας που λειτουργεί ΕΝΑΜΙΣΗ μήνα και έστειλαν την παραπάνω ανακοίνωση.

Εμείς ως ανταπόδωση τους υποσχόμαστε ότι θα αναρτούμε άμεσα τις ειδήσεις του Ερμή Κιβερίου και τους ευχόμαστε μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική καθώς και πραγματοποίηση των στόχων τους.  Ζητάμε συγγνώμη γιατί δεν μπορέσαμε να αναρτήσουμε την είδηση της έναρξης της προετοιμασίας τους νωρίτερα, δυστυχώς δεν είχαμε ψάξει σε άλλα site.

Επίσης να τονίσουμε ότι ενημέρωση στο isports θα βρείτε από όλες τις ομάδες εντός και εκτός του Νομού είτε με δικά μας άρθρα είτε με άρθρα άλλων ΜΜΕ γιατί η ενημέρωση απαιτεί συνεχές ρεπορτάζ και έρευνα καθώς και αντικειμενικότητα. Το να μην αναρτώνται ειδήσεις στο isports ενώ το γνωρίζουμε ότι το έχει δημοσιεύσει νωρίτερα άλλο ΜΜΕ το θεωρούμε στοχευμένη μη ενημέρωση του κόσμου καθώς και μη σεβασμός του κοινού που μας εμπιστεύευαι και μας διαβάζει καθημερινά.

Την επιλεκτική και όπως μας συμφέρει ενημέρωση την αφήνουμε μακριά από εμάς.

Το isports θα σας ενημερώνει για όσα περισσότερα θέματα μπορεί από όσες περισσότερες ομάδες σε κάθε άθλημα καθώς και επιδόσεις και νέα αθλητών ατομικών αθλημάτων.

Κάποτε θα πρέπει ο καθένας να σταματήσει να βάζει το εγώ του πάνω από το εμείς, το ατομικό του συμφέρον εις βάρος του συνόλου, εις βάρος της δουλειάς του της ίδιας και της ενημέρωσης και του τελευταίου ανθρώπου που είναι πολύ πιθανό μάλιστα να μην έχει διαβάσει την είδηση.

Είναι πολύ ανησυχητικό να βλέπεις να μην προβάλλονται ειδήσεις σε πολύ σημαντικά θέματα που ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προβληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από ΟΛΑ τα ΜΜΕ όπως ήταν το θέμα του μικρού JAY καθώς και άλλα θέματα τα οποία  συνανθρωποί μας χρειάζονται την βοήθειά μας.

Και για το λόγο ότι το έβγαλε το άλλο site, η το άλλο κανάλι ή η άλλη εφημερίδα αρα γιατί να το βγάλω εγώ; Η απάντηση είναι απλά για να κάνεις την δουλειά σου.

Εμείς στο isports θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο ακόμη και με άρθρα άλλων ΜΜΕ γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και όχι να προβάλλουμε ΜΟΝΟ όσα φτιάχνουμε εμείς η αυτά που μας συμφέρουν.

Δεν μας πειράζει αν κάποιο άλλο site έχει βγάλει νωρίτερα την είδηση, το επιβραβεύουμε για την δουλειά του, γράφοντας την πηγή της είδησης στο κάτω μέρος του άρθρου υποδεικνύοντας ότι το διαβάσαμε στο συγκεκριμένο site.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για την αλλοίωση του άρθρου του Ερμή Κιβερίου