«Δεν με χτύπησε ποτέ ο προπονητής μου»

Έντονες παρατηρήσεις και όχι βιαιοπραγία ήταν οι κινήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με τον Αντώνη Κόνιαρη. «Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά», τόνισε. «Δεν θα χτυπούσα αθλητή μου» είπε ο τεχνικός  Σε διάψευση του περιστατικού που κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια του ματς της Ελλάδας με την Ισπανία προχώρησαν οι Αντώνης Κόνιαρης και Ηλίας Παπαθεοδώρου. 

Ο νεαρός αθλητής τόνισε πως η εικόνα δεν δείχνει πραγματικά αυτό που έγινε και πως ποτέ ο προπονητής του δεν κινήθηκε εναντίον του. 

«Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί». 

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την μεριά του αρνήθηκε το περιστατικό, τονίζοντας πως πρόκειται για κίνηση εκνευρισμού και επικαλέστηκε τα λόγια του νεαρού αθλητή. 

«Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής».  πηγη: sport-fm.gr