Φιλανθρωπικά τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων

Με δύο ακόμη τουρνουά ποδοσφαίρου συνεχίζουν απρόσκοπτα τη φιλανθρωπική τους δράση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δήμου Ευρώτα, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ” και την ΕΠΣ Λακωνίας.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών θα δώσει φιλικό – επαναληπτικό αγώνα με τον «ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΚΙΘΙΩΝ» τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 18:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 30 Ιουλίου  και ώρα 18:30 μ.μ., οι παλαίμαχοι του Ευρώτα θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό γήπεδο Έλους την «ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ».

Αξίζει να επισημανθεί γι ακόμη μια φορά, ότι και οι ως άνω δύο φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο στήριξης – ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα, όπως συνέβη άλλωστε και με τα προηγούμενα τουρνουά.

Τέλος, σημειώνεται ότι την προηγούμενη Δευτέρα 21 Ιουλίου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δήμου Ευρώτα ταξίδεψαν στα Ακίθια Κορινθίας, όπου και έδωσαν τον πρώτο φιλικό αγώνα με τον «ΤΕΝΕΑΤΗ». Για την ιστορία, ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με σκορ 5-3, υπέρ των παλαιμάχων του Δήμου Ευρώτα.

Είσοδος ελεύθερη.