Ο τζέντλεμαν, ο Πέτριτς και… τα ουρλιαχτά

Ο Νίκος Αθανασίου πέταξε με την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βέλγιο και σας προσφέρει χορταστικά παρασκήνια από την πτήση.

 

Εδώ και λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Λιέγη με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος και βροχέρός. Το gazzetta.gr πέταξε μαζί με την αποστολή του «τριφυλλιού» για τις Βρυξέλλες και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν πριν κατά την διάρκεια και μετά το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Βέλγιο.

 

*Για αρκετούς το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης είναι ντεμπούτο στο Champions League, όπως ντεμπούτο ήταν και η επίσημη ενδυμασία της αποστολής. Η Mark & Spencer ντύνει τον Παναθηναϊκό με καφέ παντελόνι, μπλε μπλουζάκι με ένα μικρό πράσινο τριφύλλι στο στήθος και καφέ παπούτσια. Όμως υπήρχαν και κάποιοι που προτίμησαν το μακρυμάνικο, όπως οι Ατζαγκούν και Ζέκα λόγω των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στο Βέλγιο.

 

*Η πτήση στις Βρυξέλλες είχε διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά. Σε αρκετά σημεία της υπήρξαν ελαφριές αναταράξεις, ενώ και η προσγείωση ήθελε λιγάκι υπομονή για όσους φοβούνται τα αεροπλάνα.

 

*Πάντως, αυτό που τρέλανε όλους τους επιβάτες της πτήσης δεν ήταν ούτε οι αναταράξεις ούτε η προσγείωση. Ήταν ο μικρός Ιάκωβος ο οποίος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ουρλιάζει και δημιουργεί σκηνικό πανικού μέσα στο αεροπλάνο. Παρόλα αυτά στο τελευταίο μισάωρο παρέμεινε ήρεμος στην αγκαλιά του πατέρα του, ο οποίος δήλωσε οπαδός του Παναθηναϊκού λόγω του Σαραβάκου.

 

*Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι τεράστιο. Από την στιγμή που προσγειώνεσαι μέχρι να παραλάβεις την βαλίτσα είναι τουλάχιστον 20 λεπτά με τα πόδια, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να περιμένουν καρτερικά τις αποσκευές τους.

 

*Όση ώρα περίμεναν τις αποσκευές τους υπήρχαν κι άλλοι επιβάτες της πτήσης. Μάλιστα, μία κυρία ζήτησε την βοήθεια του Κουτρουμπή για να πάρει την βαλίτσα της, γεγονός που έδωσε το έναυσμα στον Ζέκα για πειράγματα προς τον συμπαίκτη του, τον οποίο αποκάλεσε «τζέντλεμαν».

 

*Μόλις η ομάδα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο υπήρχαν δύο νεαρές κοπέλες που είχαν έρθει για διακοπές στο Βέλγιο. Αμέσως αναγνώρισαν την αποστολή και τους παίκτες του «τριφυλλιού» και έβγαλαν φωτογραφίες με τον Πράνιτς και τον Νάνο.

 

*Ο Μλάντεν Πέτριτς αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και μάλιστα ήταν ο μοναδικός μέσα στο αεροπλάνο, ο οποίος είχε σηκωθεί λίγο πριν την προσγείωση, φανερά επηρεασμένος από το ταξίδι. Ο ίδιος έλεγε ότι πονάει λιγάκι αλλά θα σφίξει τα δόντια και θα κάνει ότι μπορεί για να παίξει.

 

*Ο Παναθηναϊκός θα έχει μαζί το 700 οπαδούς στην πλειοψηφία από τις γύρω περιοχές, όμως θα είναι και δύο φίλοι του που ταξίδεψαν με το αεροπλάνο της αποστολής από την Ελλάδα.


πηγη: gazzetta.gr