‘Ολη η συνέντευξη του Δημήτρη Νικόλαρου στο fly fm !

0
75

Σήμερα το πρωϊ μίλησε στο Xάρη Βασιλάκο στο fly fm ο κύριος Δημήτρης Νικόλαρος για τις εξελίξεις στην Α.Ε. Σπάρτη.

Είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση για την ομάδα μετά από μήνες, σας παραθέτουμε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη εκτός μέρος της στο οποίο ο κύριος Δημήτρης Νικόλαρος αναφέρθηκε στους παίκτες της ομάδας και στην ανακοίνωση που έβγαλαν πριν λίγες ημέρες. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλυτικά τι δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Νικόλαρος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Ερώτηση: Μια ημέρα η χθεσινή η οποία θα ήταν καθοριστική για το μέλλον της Α.Ε. Σπάρτη; Τι αποφάσισε τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

Νικόλαρος: Χθες είχα μια επικοινωνία μαζί του τηλεφωνική, απλά τι θέλω να πω, θέλω να πω κάποια πράγματα συγκεκριμένα για να ησυχάσει και ο κόσμος και τα περισσότερα θα τα πούμε εφόσον ξέρω κάποια πράγματα και κάποιες κατευθύνσεις που μου έχει δώσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που ανέθεσε χθες να τρέξω να προλάβω κάποιες καταστάσεις να δούμε αν μπορούμε να παίξουμε ακόμη Γ’ Εθνική. Για αυτό λέω ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος μου είπε ότι παραμένει στη ομάδα είτε στο τοπικό είτε στη Γ’ Εθνική για να ησυχάσει και ο κόσμος.

Αυτό σας το πει κάποια στιγμή ότι θα φύγει, σας το είχα πει μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Ερώτηση: Αυτή η σιωπή καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί σενάρια στο κόσμο και ήθελε ο κόσμος απαντήσεις.

Νικόλαρος: Ολοι στεναχωρηθήκαμε και αυτός πόσο περισσότερο που είχε βάλει και τα χρήματά του και περίμενε να δει την ομάδα στη Γ’ Εθνική και αυτός είναι ο στόχος του να δει όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Εντάξει είχε και τις δουλειές του, δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια με κάποια πράγματα συγκεκριμένα, για αυτό είχε αναθέσει σε εμάς να κάνουμε κάποια πράγματα, και αυτό τρέχουμε τώρα τώρα να δούμε αν προλαβαίνουμε να κάνουμε αυτό που μας είπε, δηλαδή αν προλαβαίνουμε να παίξουμε Γ’ Εθνική.

 

Ερώτηση: Θα ψάξετε να βρείτε ΑΦΜ άλλης ομάδας δηλαδή;

Νικόλαρος:  Απ’ότι φαίνεται αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, κάποιες ομάδες ήταν να μην κατεβούν τελικά κατεβαίνουν, 1-2 επειδή το ψάχνω εγώ από χθες το απόγευμα ενδέχεται να μην κατέβουν και πάλι, το θέμα είναι να δούμε αν προλαβαίνουμε τις προθεσμίες αυτές.

Από χθες το απόγευμα και μετά μου έχει αναθέσει να δω αν προλαβαίνουμε να παίξουμε στη Γ’ Εθνική, 2 ομάδες που ξέρω συγκεκριμένα έχω ρωτήσει αν θα κατεβούν η όχι, δεν κατεβαίνουν το θέμα είναι αν θέλουν να δώσουν το ΑΦΜ τους και να μεταφερθούν εδώ, γιατί θα πρέπει να αλλάξουν και έδρα.

 

Ερώτηση: Ποιες είναι αυτές οι δύο ομάδες;

Νικόλαρος:  Δεν μπορώ ακόμη να το αναφέρω στο ραδιόφωνο, αλλά επειδή το τρέχω εγώ το θέμα πιστεύω ότι μέχρι το απόγευμα, το πολύ αύριο θα έχουμε κάποιες εξελίξεις. Αν μέχρι αύριο δεν έχει δοθεί λύση για τη Γ’ Εθνική θα πρέπει να κάνουμε σχηματισμό της ομάδος για το τοπικό, για να πρωταγωνιστήσει πάλι.

 

Ερώτηση:  Οι προθεσμίες δεν έχουν περάσει;

Νικόλαρος:  Δεν έχουν περάσει, μέχρι τις 11 Αυγούστου είναινα καταθέσουμε την συμμετοχή μας ΑΝ είναι για Γ’ Εθνική και μέχρι τις 13 για το τοπικό.

 

Ερώτηση:  Αυτές οι δουλειές που έχετε αναλάβει προφανώς δείχνουν ότι θα συνεχίσετε στο τιμόνι της ομάδας, είχατε κάποια συζήτηση επ’αυτού;

Νικόλαρος:  Με τον κύριο Γιαννακόπουλο που μίλησα χθες μου ανέθεσε αυτά τα πράγματα, μέχρι τώρα δεν έχω κάτι νεότερο, επομένως συνεχίζω. Τώρα αν θέλει τυχόν ο κύριος Γιαννακόπουλος να κάνει κάποιες αλλαγές ή θέλει να κάνει κάτι άλλο. Εγώ είμαι πάντα κοντά στην ομάδα είτε είμαι στο συμβούλιο είτε δεν είμαι στο συμβούλιο.
Ερώτηση: Το αν θα παίξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική η στο Α’ τοπικό θα κρίνει και την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία ή έχει αποφασιστεί ότι θα παραμείνει ο προπονητής όπως και να έχει;

Νικόλαρος:  ‘Οχι, όχι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει προπονητής, σίγουρα θα γίνει από την αρχή, εκ νέου δηλαδή ο σχηματισμός της ομάδας, με προπονητή που θα επιλέξει μάλλον ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν ξέρω αν θα προτείνω εγώ κάποιον και θα τον επιλέξει ο κύριος Γιαννακόπουλος και φυσικά κάποιοι ποδοσφαιριστές από όλους αυτούς που έχουμε θα μείνουν, όχι όλοι φυσικά, και θα πάρουμε και κάποιους άλλους για να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε, εφόσον ξέρουμε τώρα πλέον τι γίνεται, πάθαμε, μάθαμε και προχωράμε.

 

Ερώτηση: Tελικά ποια λάθη πιστεύετε ότι έγιναν μέσα στη χρονιά, υπήρξαν λάθη στη διοίκηση;

Νικόλαρος:  Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο. Εντάξει, έγιναν λάθη από όλο τον κόσμο. Λάθος κάνεις  όταν κάνεις κάποια πράγματα, αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι σου κα ιδεν κάνεις κάποια πράγματα δεν κάνεις λάθος ποτέ.  Αλάνθαστος δηλαδή ουδείς, το ξέρετε και από μόνοι σας. Επομένως άσε να δούμε μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή, να δούμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος τη εβδομάδας, να δούμε που θα παίξουμε και από εκεί και πέρα θα τα πούμε όλοι και με όλους από κοντά.

 

Ερώτηση: Δυο μήνες τώρα γιατί υπήρξε αυτή η σιωπή, ο κόσμος αναρωτιόταν τι γίνεται , γιατί δεν βγήκε κάποιος να μας πει το ελάχιστο ότι παιδιά περιμένετε η συνεχίζει ο κύριος Γιαννακόπουλος η δεν συνεχίζει;

Νικόλαρος:  Eίχαμε πάρει υποσχέσεις και εγώ και ο κύριος Γιαννακόπουλος από πολιτικούς μας και πολιτικούς μεγάλους δηλαδή όχι μόνο εμείς και άλλες ομάδες που ενδιαφερόντουσαν, ότι θα γίνει ανασχηματισμός της ομάδας, αναδιάρθρωση δηλαδή της απόφασης που είχαν βγάλει ο κύριος Σαρρής και οι υπόλοιποι και πιστεύαμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα γίνει έτσι, μας είχαν υποσχεθεί και περιμέναμε, εφόσον είδαμε ότι δεν γίνεται προχωράμε τώρα και τρέχουμε για να προλάβουμε τις προθεσμίες.