Σκληρό πόκερ στο Μιλάνο!

Στην Ιταλία φέρεται να είναι ήδη ο Γιάννης Βρέντζος για τις συζητήσεις με την Μίλαν για την απόκτηση του Ρομπίνιο. Τι προτείνει ο Ολυμπιακός και τι αξιώνουν οι Ιταλοί.

 

Από νωρίς το μεσημέρι έχει διαρρεύσει από το Tuttomecatoweb πως ο διευθύνων συμβούλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέβη στο Μιλάνο για να διαπραγματευθεί με τους «ροσονέρι», τον δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού με οψιόν αγοράς. Ο Γιάννης Βρέντζος είναι ο άνθρωπος που επιφορτίστηκε με το βάρος των συζητήσεων με την διοίκηση της Μίλαν για τον Ρομπίνιο.

 

Στο μεταξύ όμως από νωρίς το μεσημέρι έχει ξεκινήσει η συνάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου άσου. Ο παίκτης είναι στην transfer list της Μίλαν η οποία όμως θέλει να τον πουλήσει έχοντας θέσει ως τιμή… εκκίνησης τα 5 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού ο παίκτης αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χρήματα που σίγουρα είναι… απαγορευτικά για αρκετές ομάδες.

 

Τα 5 εκατ. ευρώ είναι ένα ποσό που θα μπορούσε να διαθέσει ο Ολυμπιακός για να κάνει την υπέρβαση, όμως σε πρώτη φάση οι πρωταθλητές εμμένουν στον μονοετή δανεισμό του παίκτη βάζοντας οψιόν για το καλοκαίρι. Οι δυσκολίες σε μία τέτοια υπόθεση δεν είναι και λίγες από την στιγμή που οι «ροσονέρι» έχουν προτάσεις στα χέρια τους για αγορά του παίκτη.

 

Επιπλέον την δεδομένη στιγμή ο Ρομπίνιο δεν δείχνει να έχει την διάθεση να κατεβάσει το κασέ του, κάτι που φάνηκε και από τα όσα μετέφερε προς τις βραζιλιάνικες ομάδες που τον ζήτησαν. Οι επόμενες ώρες θα είναι αναμφίβολα κρίσιμες για την υπόθεση με τις διαπραγματεύσεις στο Μιλάνο να είναι και πολύωρες και σκληρές.


πηγη: gazzetta.gr