Η θέληση δεν τους επιτρέπει να αφήσουν Παναρκαδικό

0
112

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί στασιμότητα στα του Παναρκαδικού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να “τρέξουν” την ομάδα δεν το κάνουν.

Οι συζητήσεις του Γιάννη Αποστολόπουλου με ανθρώπους που ενδεχομένως να βοηθούσαν, δεν απέφεραν καρπούς, ωστόσο ούτε ο ίδιος, ούτε ο Νώντας Ψυχογιός, έχουν τη διάθεση να αφήσουν την ομάδα στην τύχη της.

Μάλιστα, η υπόθεση πήγε και στο πρωτοδικείο, ωστόσο είναι κλειστό για καλοκαίρι. Για τον λόγο αυτό, έχει ανατεθεί σε δικηγόρο των δύο ανδρών, ώστε να είναι απόλυτα καλυμμένοι με το νόμο.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα η αισιοδοξία, πως και τώρα που προέκυψε αυτο το χρονικό… κενό, ίσως βγει κάτι καλό για την ομάδα. Αυτό, πάντως που με σιγουριά λέγεται είναι πως δεν πρόκειται η ομάδα να μείνει μόνη και αβοήθητη, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οικονομικές υπερβάσεις. Αυτό, έχει βρει σύμφωνους και αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν την διάθεση να βοηθήσουν.

Το σίγουρο είναι πως το… σιριαλ του Παναρκαδικού κρατεί καλά, με τις κρυφές ελπίδες να υπάρχουν πάντα, αλλά και την αβεβαιότητα στον κόσμο να περιμένει.

πηγη: arcadiasports.gr