Χωρίς Ουσέρο, μέσα ο Τορμένα

Με είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (30/7) ο Αστέρας για την Γερμανία, για τον πρώτο αγώνα με την Μάιντς (31/7, 21:30). Στις απουσίες, εκτός από τον τραυματία Μπαράλες, υπάρχει κι εκείνη του Ουσέρο, ο οποίος έμεινε εκτός.

Ο αρχηγός του Αστέρα έχει πρόβλημα στη μέση, δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες κι έτσι τέθηκε εκτός από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην γερμανική ομάδα. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αστέρα που χάνει ο Ουσέρο, μετά από οχτώ συμμετοχές. Οσες δεν έχει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Τρίπολης.

Αντίθετα, ο Τορμένα Εντερσον, που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης (29/7), βρίσκεται στην αποστολή, θα ταξιδέψει για την Γερμανία και εκεί θα διαπιστώσει ο Στάικος Βεργέτης αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος με λίγες προπονήσεις, ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Μπαντής και Θεοδωρόπουλος αποτελούν τη δυάδα των γκολκίπερ.

Οι είκοσι παίκτες που επέλεξε ο Ελληνας τεχνικός: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ,  Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Ο Αστέρας αναχωρεί την Τετάρτη (30/7) με πτήση από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” για την Φρανκφούρτη. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μάιντς.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας (20.45 ώρα Ελλάδας) ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ αμέσως μετά θα γίνει η προπόνηση του Αστέρα στο “Coface Arena” όπου την Πέμπτη (31/7, 21:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας.

πηγη: arcadiasports.gr