Γέμισε παιδικά χαμόγελα η παιδική χαρά της Ευαγγελίστριας, εγκαίνια (εικόνες + βίντεο)

0
141

Ένας υπέροχος διαμορφωμένος κατάλληλα χώρος με νέες κατασκευές και όργανα γυμναστικής εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Σπάρτη. Η πιο γνωστή παιδική χαρά της πόλης, αυτή της Ευαγγελίστριας φόρεσε τα καλά της και μετά από περίπου ένα χρόνο κατασκευών δόθηκε στους πολίτες με τα παιδικά χαμόγελα να κυριαρχούν σε κάθε γωνιά της.

Οι μικροί μας φίλοι που είχαν κατακλύσει το πάρκο κατά την διάρκεια της τελετής μόλις δόθηκε το σύνθημα εισήλθαν στη νέο τους ανανεωμένο στέκι και έπαιξαν με την ψυχή τους δοκιμάζοντας όλα τα νέα παιχνίδια…

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου που στον λόγο του σημείωσε την σπουδαιότητα της ανάπλασης με την ευχή στο τόπο μας πάντα να ακούμε το γέλιο των παιδιών ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα.

Το παρών έδωσαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου και πλήθος κόσμου ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του Συλλόγου ιεροψαλτών “Πέτρος ο Πελοποννήσιος”

Ρεπορτάζ

Βίντεο Φωτογραφίες

Γιάννης Παυλάκος

***Για Υψηλή Ανάλυση πατήστε το γραναζάκι κάτω δεξιά στο βίντεο***


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA