Πάει Κύπρο ο Τζεμπούρ!

Εκτός Ελλάδας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Ο Αλγερινός τα ‘χει βρει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και την Παρασκευή θα βρίσκεται Κύπρο για να… τελειώσει την μεταγραφή του.

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Αν και η ομάδα του Γιώργου Δώνη φερόταν να ‘χει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Αλγερινό φορ, εν τούτοις τις τελευταίες ώρες υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση και πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία για να συνεργαστούν! 

Κάτι που σημαίνει πως την Παρασκευή, ο παίκτης θα βρίσκεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές στο νέο μονοετές συμβόλαιό του. 

Μια εξέλιξη που δείχνει πως «ναυαγεί» οριστικά η πιθανότητα επιστροφής του «τρομοκράτη» στην ΑΕΚ, με την οποία οι συζητήσεις είχαν πέσει στο… κενό, ύστερα απ’ τις απαιτήσεις που είχε εκφράσει. 

Ο 30χρονος φορ αποτελούσε εξ’ αρχής τον… διακαή πόθο του Γιώργου Δώνη, που καταφέρνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του και να αποκτήσει ακόμα ένα «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου για να διατηρήσει τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις και να μπει -σε πρώτη φάση- στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγη: sport-fm.gr