Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου Σκάλας, ιστορία Άρη Σκάλας

0
323

CIMG0870

η ομάδα της Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου την αγωνιστική περίοδο 2013-2014

 

Γίνεται  ποδοσφαιρική πραγματικότητα το σχέδιο ένωσης των ομάδων της Σκάλας και του Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου.

Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών βρέθηκε η συνισταμένη για να σχεδιαστεί μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει το Περιστέρι, το Φιλίσι καθώς και τη Σκάλα.

To σκεπτικό των ανθρώπων των ομάδων στηρίζεται στο γεγονός ότι στην δύσκολα οικονομική εποχή που ζούμε, μέσα από την κοινή προσπάθεια και δουλειά έχουν την δυνατότητα να χτίσουν και να στηρίξουν μια ομάδα μέσω της οποίας θα αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στη περιοχή.  Μιας ποδοσφαιρικής οικογένειας που θα στηρίζεται σε νέους των περιοχών αυτών. Από την πλευρά της Σκάλας θα συμμετέχουν παράγοντες που ήταν παλιά στην ομάδα.

Μια από τις πιθανές ονομασίες της ομάδας είναι Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου Σκάλας, θα συμμετέχει στην Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας και οι διοικούντες βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση παικτών.  Προπονητής θα είναι ο κύριος Κώστας Νικολακάκης και οι ανακοινώσεις για όλα τα θέματα αναμένονται εντός των ημερών.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημά τους.

aris_skalas12-13

ομάδα Σκάλας την αγωνιστική περίοδο 2012-2013

Ιστορία ‘Αρη Σκάλας

O ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ιδρύθηκε το 1931 και η πρώτη γενική συνέλευση έγινε στις 21 Ιουνίου του 1931. Το όνομα ΑΡΗΣ το πήρε απ’ότι γνωρίζουμε από τον πρώτο τερματοφύλακά του που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και που ήταν από τους πρωτεργάτες για την ίδρυση της ομάδας. Χαρακτηριστικό για το ενδιαφέρον ίδρυσης της ομάδας ήταν ότι αριθμούσε 77 τακτικά μέλη.
Πρόεδρος της τότε γενικής συνέλευσης ήταν ο γιατρός Παναγιώτης Αγγελάκος.
Τα μέλη που εκλέχθηκαν και αποτέλεσαν το πρώτο Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΡΗ ήταν τα εξής:
Σκάλκος Αναστάσιος, Μιχαλάκος Γεώργιος, Γεωργιάδης Παναγιώτης, Κατσιώνης Ηλίας, Ρουμάνος Αντώνιος, Καρούνος Αθανάσιος, Βλαχάκος Γρήγοριος.
Κατά την περίοδο όμως του πολέμου 1940 με εντολή της τότε κυβέρνησης όλες οι ομάδες διαλύθηκαν.

Η επανίδρυση της ομάδας έγινε στις 20 Μαΐου του 1950 σε γενική συνέλευση που έγινε στην οικία του κ. Σωτ.Τσαρπαλή ημέρα Σάββατο και ώρα 11 το πρωί.

Τα ονόματα των ιδρυτών είναι.
Πουλίτσας Ευαγγ., Κατσουλος Παναγ., Αναστασόπουλος Μιχ., Γρυπιωτης Χρηστ., Ρόντος Δημ., Λεβετσοβίτης Σημ., Σταματάκος Παν., Βλάχος Γεωργ., Μπαριάμης Νικ., Αγγελακος παν. Αγγελακος ευαγγ. Αγγελακος πετρ. Τζανετακος αθαν. Μηνάς Κω. Τζανετακος ιωαν. Μηνάς γεωργ. Ντεντακος γεωργ. Κουνες κυρ. Ανδριανοπολιτης σωτ. Λεϊμονίτης Δημ., Βασιλακάκος Πουλ., Σκάλκος Θεοδ., Παρτσιλίβας Χρηστ.


ΤΟ Δ.Σ. αποτελείτο από εννέα μέλη που ήταν τα εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ..~~~~~ΡΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝ.
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ Α!~~~~ ΛΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝ
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ Β!~~~~ ΠΑΠΑΦΑΓΟΣ ΣΤ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.~~~~ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓ
ΕΦΟΡΟΣ.~~~~~~~ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝ
ΤΑΜΙΑΣ.~~~~~~~ ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ ΣΩΤ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜ.~~~~ ΑΡΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΕΛΠ.
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.~~~~~ΣΚΑΛΚΟΣ ΓΕΩ
“” “” “” “”~~~~~~~ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡ.