Είχε Άγιο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς!! (εικόνα)

0
145

3575650216πηγή φωτογραφίας: apela.gr

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Τάκης Καρράς έζησε το πρωί της Παρασκευής μεγάλη περιπέτεια.

Στη 1η ημέρα της κυκλοφορίας της παράκαμψης Βουτιάνων είχε σταθμεύσει σε σημείο πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του και λίγα μέτρα μπροστά ήταν το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα για να δούνε το συγκεκριμένο σημείο.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει την πόρτα του οδηγού για να κατέβει, βλέπει να έρχεται κατά πάνω του ένα βαν. Όλα έγιναν ξαφνικά. Το μπλε βαν χτυπά το αυτοκίνητο του Τάκη Καρρά και το «πετάει» στις προστατευτικές μπάρες που ευτυχώς το κράτησαν. Αν δεν υπήρχαν οι μπάρες θα έπεφτε στην χαράδρα.

Ο οδηγός του βαν εμφανώς σοκαρισμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του δίχως να μπορεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε. άνθρωπος με αναπηρία και με αυτοκίνητο ειδικά διαμορφωμένο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τάκη Καρρά μας δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του και στην κυριολεξία είχε Άγιο.

Οι φίλοι του μόλις έμαθαν για την σημερινή του περιπέτεια έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Του ευχόμαστε και εμείς περαστικά.

000000

πηγή κειμένου: report24.gr