O Παναγιώτης Σπυρόπουλος έφυγε από την Α.Ε. Σπάρτη, επέστρεψε στην Εράνη


erani spiropoulos_erani

Άλλη μια πετυχημένη μεταγραφή για την Εράνη Φιλιατρών καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που στην ουσία επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕ Σπάρτης.  Συμμετείχε σε 3 αγώνες πρωταθλήματος και 3 αγώνες Κυπέλλου 303′ λεπτά συμμετοχής, υπηρέτησε και την στρατιωτική του θητεία του κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο .

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο στην Α” Τοπική με την ΑΕ Σπάρτης, τις περιόδους 2010 – 2013 με την Εράνη, καθώς και τη σεζόν 2008-2010 με την ΑΕ Σπάρτης, 2006-2007 Εράνη και έχει συμμετάσχει και στην Α.Ο Χαϊδάρι.

Αγωνίζεται ως αριστερός και δεξί εξτρέμ, είναι έμπειρος παίκτης, γνωρίζει καλά την κατηγορία και μπορεί να κάνει πολύ σημαντική δουλειά στην Εράνη με την βοήθεια των συμπαικτών του.

Οι μελετημένες κινήσεις που κάνει η Διοίκηση της Εράνης αν μη τι άλλο αποδεικνύουν και στην πράξη ότι την ομάδα δεν την ενδιαφέρει να εντυπωσιάσει με τις κινήσεις της αλλά να εντάξει στην ομάδα παίκτες που θα την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.  πηγη: taklin.gr