Προπονητική Ακαδημία ποδηλασίας για παιδιά

0
112

Πλύτρα δήμου Μονεμβασίας

7-9 Αυγούστου 2014

Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, άνευ χρηματικού αντιτίμου, να συμμετέχουν σε μια πολύ σημαντική για την ασφάλεια τους και για την σωματική τους ανάπτυξη δραστηριότητα, που θα ειναι συνάμα και ψυχαγωγική.

Στόχος της ποδηλατικής ακαδημίας για παιδιά είναι η εκμάθηση ορθών πρακτικών για την ασφαλή ποδηλασία και να αποτελέσει μια αφορμή για να γίνει το ποδήλατο καθημερινό μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας αλλά και να δώσει και το έναυσμα σε κάποια παιδιά, να ασχοληθούν με το άθλημα της αγωνιστικής ποδηλασίας.

Θα δοθουν καποιες σημαντικες πληροφοριες και οδηγιες για την αυτοπροστασία πάνω στο ποδήλατο και για την οδική συμπεριφορά. Περιλαμβανονται επισης καλλιτεχνικα βιωματικα εργαστηρια με θεμα την ασφαλή ποδηλασία.

για πληροφοριες συμμετοχης επικοινωνηστε στο τηλ. 6980358038 και email: [email protected]

Δήλωση συγκατάθεσης/συμμετοχής

Η διοργάνωση αυτής της δράσης, αυτή έγινε εφικτή με την ευγενικη υλική υποστήριξη του πολιτιστικού συλλογου Περιστερίου , δήμου Ευρώτα, την πολύτιμη συμβολή εθελοντών και την ηθικη συμπαράσταση του πολιτιστικου συλλογου Παπαδιανίκων-Πλύτρας, δήμου Μονεμβασίας