Πρωτοβουλία παικτών για την οικονομική διάσωση του Παναρκαδικού

0
69

Πρωτοβουλία για τη διάσωση του Παναρκαδικού και την εξεύρεση λύσεων, ώστε να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο έχουν αναλάβει παίκτες της ομάδας και για το σκοπό αυτό απευθύνουν κάλεσμα για συζήτηση την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Μπροστά στο τραγικό αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που κράτησαν πέρυσι τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, αποφάσισαν να αναλάβουν μία σημαντική πρωτοβουλία για τη διάσωσή της. Μετά από συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 – στα γραφεία του γηπέδου – οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ αποφάσισαν ομόφωνα να πάρουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους και να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συγκρότησης νέας διοίκησης που θα οδηγήσει φέτος την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η ομάδα πρωτοβουλίας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ απευθύνει γενικό προσκλητήριο για τη διάσωση της ομάδας σε όλους τους επίσημους φορείς της Αρκαδίας, στον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, στους φιλάθλους της Τρίπολης και γενικότερα σε όλους αυτούς που νοιάζονται για το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας. Με μοναδικό στόχο την παραμονή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και την αποφυγή διάλυσης του σωματείου οι ποδοσφαιριστές διοργανώνουν τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 ανοιχτή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης ( ώρα 8 μ.μ. ) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συγκρότηση διοίκησης σωτηρίας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.

Όπως λένε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτή ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για τη διάσωση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Γι αυτό το λόγο καλούν όλο τον κόσμο στην εκδήλωση της Δευτέρας τονίζοντας ότι οι ίδιοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος – ενωμένοι σαν γροθιά – για να παραμείνει ζωντανή η ομάδα της Τρίπολης. Άλλωστε – όπως λένε οι ποδοσφαιριστές – η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η παρουσία όλων των φιλάθλων του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην παραπάνω εκδήλωση κρίνεται αναγκαία για το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας.

Όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην 87χρονη ιστορία του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Επειδή οι ιδέες δεν πεθαίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σίγουροι ότι ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, έστω και στις καθυστερήσεις, θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση της Δευτέρας 4/8/14 στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης Εμείς θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Εσείς;»

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ