Άνοιξε η πόρτα στον Παναρκαδικό!

0
75

Το είδαμε και αυτό. Ο πλέον πολυτιμότερος παίκτης του Παναρκαδικού την περσινή περίοδο, Τέλης Σαλαπάτας, αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα της Τρίπολης.

Πόσο να περίμενε ο τέως χαρισματικός σκόρερ του Παναρκαδικού για να δει τι μέλλει γενέσθαι για το αύριο του συλλόγου? Νισάφι πια! Η υπομονή του εξαντλήθηκε και υπέγραψε στην “Μαύρη Θύελλα”! Και καλά έκανε ο Σαλαπάτας.Το χειρότερο είναι ότι εάν παραμείνει στην Γ Εθνική ο Παναρκαδικός του χρόνου, θα είναι αντίπαλος του. Την ομάδα που ίδρωσε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για την σώσουν, θα την έχει αντίπαλο και θα προσπαθήσει να σκοράρει δίνοντας την νίκη στην Καλαμάτα!

Να γελάμε ή να κλαίμε τώρα? Ιδρώσαμε να δούμε τον Παναρκαδικό στην Γ Εθνική και το αποτέλεσμα τώρα είναι να κινδυνεύει, όχι μόνο να μην παίξει στην κατηγορία αυτή, αλλά να μην δηλώσει συμμετοχή ούτε στο Α τοπικό της Αρκαδίας!

Που είναι οι Παναρκαδικάρες? Αυτοί που αγαπούν την ομάδα και την θέλουν να διαπρέπει? Πουθενά! Χάθηκαν, τους πήρε το τσουνάμι! Λόγια, λόγια, λόγια … Πράξεις? Έργα? Τίποτα!

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που “μάτωσαν”, αλλά μέχρι πότε?

Με την ευκαιρία να αποδώσουμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα και προσπαθούν να την βοηθήσουν. Ποιοι? Οι παίκτες! Μπράβο τους, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Δεν την κράτησαν μόνο στην κατηγορία, αλλά τώρα κάνουν την συγκέντρωση την Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο, για να βρουν την λύση της σωτηρίας!

Μακάρι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν μείνει τον Παναρκαδικό, ειδάλλως η πόρτα άνοιξε και σε λίγο θα είναι εκεί μόνο ο άνθρωπος που ζει και αναπνέει για την ομάδα. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος (Σχίζας)!                       πηγη: arcadiasports.gr