Απ’ τον Ζλάταν… με αγάπη! (βίντεο)

Φαρδιά-πλατιά «υπέγραψε» τον πρώτο τίτλο της Παρί Σεν Ζερμέν για τη νέα σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Με δύο γκολ του κόντρα στην Γκινγκάμπ (2-0), οι Παριζιάνοι γυρίζουν σπίτι ως κάτοχοι του Σούπερ Καπ

Πέρσι στη Γκαμπόν, φέτος στο Πεκίνο! Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με τίτλο τη νέα χρονιά, καθώς επί κινεζικού εδάφους επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας για δεύτερη σερί χρονιά και τέταρτη συνολικά στην ιστορία της! 

Κι όταν για λόγους μάρκετινγκ διεξάγεις μακριά απ’ την Γαλλία το εν λόγω ματς (όπως συμβαίνει τα τελευταία έξι χρόνια), τότε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η καλύτερη διαφήμιση. 

Και το απέδειξε, παίρνοντας απ’ το χέρι την ομάδα του και οδηγώντας την στην κούπα. Διότι δεν έφτανε που στο 9’ έπιασε «βολίδα» και άνοιξε το σκορ, φρόντισε απ’ το 20’ κιόλας να… τελειώσει την υπόθεση, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισαν οι πρωταθλητές. 

Οι Κυπελλούχοι θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο… κόλπο, αλλά στο 32’ είχαν άστοχο πέναλτι με τον Γιαταμπαρέ και ουσιαστικά κάπου εκεί «ολοκληρώθηκε» ο αγώνας, αφού στη συνέχεια δεν μπορούσαν επ’ ουδενί να απειλήσουν την εστία του Σιρίγου, με την Παρί να το σηκώνει μέσα στο Πεκίνο! 


PSG 2-0 Guingamp (All Goals) ourmatch.net από ourmatch 


Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

πηγη: sport-fm.gr