Αυτοί θα απαρτίζουν τον Α.Ο. Τρίκαλα της Γ’ Εθνικής, σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Τσούκλη! (στατιστικά)

Πολλά ονόματα πρωτοκλασάτων, έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Τρίκαλα, προκειμένου να απαρτίζουν την ομάδα της Γ’ Εθνικής
Ο Βασίλης Γκούμπλιας έχει ζητήσει μία ομάδα αποτελούμενη από 18-20 Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές.Απο κει και πέρα, η διοίκηση, βρίσκεται σε επαφές με τους μισούς και πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στους κυανέρυθρους και δεν είναι άλλοι από τους Ζαφείρη, Αγγελόπουλο, Μαγουλιώτη, Ζυγούρη, Γεωργάκη, Μηνά και Τσερέπη.
Στα πλάνα όμως βρίσκονται και τουλάχιστον τρεις παίκτες της περσινής ομάδας του Φλαμουλίου, οι Ντάσκας, Μπασιάκας και Γκαντιάς.
Πέρα όμως από όλους τους παραπάνω, οι ιθύνοντες του σωματείου και δη το δίδυμο Κουτσούρη-Τζώρτζη, βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποια βαριά ονόματα, όπως οι Κουτσόπουλος και Τσούκλης, τους οποίους ο κ. Κουτσούρης γνωρίζει πολύ καλά από την Κασσιώπη, αλλά και τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ 1963, Καραγιάννη.
Τέλος, στο στόχαστρο του ΑΟΤ βρίσκονται και οι αδερφοί Τεντολούρη, που ακόμη δεν έχουν μείνει ελεύθεροι από την πρώην ομάδα τους, τον ΑΟΤ 1963, ενώ φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και για τον επίσης Τρικαλινό, Νίκο Σκόνδρα.Ολα τα παραπάνω είναι προς το παρόν μόνο θεωρητικά, καθώς εφόσον δεν υφίσταται ακόμη διοίκηση, δεν μπορεί να ανακοινωθεί το παραμικρό.  πηγη: trikalascore.gr
 
Στατιστικά Παναγιώτη Τσούκλη την μία χρονιά που τίμησε τη φανέλα της Α.Ε. Σπάρτη και τα Λακωνίκα γήπεδα 
Θέση : μέσος, επιθετικός
Πόδι : δεξί / αριστερό
Ημερομηνία γέννησης : 14-04-1982 
tsouklis
Δικό μας σχόλιο:  Αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Α.Ε. Σπάρτη αν όχι ο σημαντικότερος την περυσινή χρονιά και ένας από τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος.  Στην ψηφοφορία που κάνουμε έχει επιλεχθεί από τους επισκέπτες της σελίδας μας ως ένας από τους δύο σημαντικότερους μαζί με τον Σπηλιωτόπουλο. Παίκτες που θα ήθελαν οι οπαδοί της Σπάρτης και φέτος στην ομάδα. Επίσης για το καλό του ποδοσφαίρου στη Λακωνία ελπίζουμε παίκτες σαν τον Παναγιώτη να μένουν για πάντα σε ομάδες του Νομού.  Τα στατιστικά, η αγωνιστική του παρουσία και ο χαρακτήρας μιλούν από μόνα τους.