Τα Βατικιώτικα 2014, πρωτάθλημα μπάσκετ

0
99


Basket31

Για μία ακόμα χρονιά φίλες και φίλοι, το πλέον αναμενόμενο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού που αγκαλιάζει όλα τα Βάτικα, το πρωτάθλημα – θεσμός “Τα Βατικιώτικα” θα είναι και φέτος κοντά σας!!

Από την Πέμπτη 07 Αυγούστου και έως και την Παρασκευή 15 Αυγούστου το γήπεδο μπάσκετ της παραλίας της Νεάπολης θα γεμίσει με συμπατριώτες μας που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και το κύπελλο!!

Την περυσινή χρονιά προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε τον θεσμό με την εισαγωγή πρόσθετων καινοτομιών όπως ο εκσυγχρονισμός της γραμματείας, η ανάδειξη πολυτιμότερου παίχτη τον τελικό, η διενέργεια διαγωνισμού τριπόντων και η ζωντανή περιγραφή του τελικού!

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούμε και φέτος και ελπίζουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω!

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 6 Αυγούστου στο γήπεδο μπάσκετ της παραλίας της Νεάπολης στις 18:30 και για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους κ.κ. Γιάννη Σταθάκη (6937153767) και Πέτρο Δερμάτη (6946229008) έως 05 Αυγούστου!

Σημειώνουμε πως και φέτος, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η διάθεση εκ μέρους των ομάδων ενός διαιτητή και ενός στελέχους γραμματείας!