Ανατροπή με Τρεζεγκέ, θετικός να αγωνιστεί στους Αρκάδες!

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζεται ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, με τους Αρκάδες να κάνουν καλύτερη προσφορά στον Γάλλο στράικερ.

Το όνομα του Νταβίντ Τρεζεγκέ επανέρχεται για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Γάλλος επιθετικός απογοητεύτηκε από τα όσα συνάντησε στην Ινδία μετά την συμφωνία του με την Πιουν Σίτι. 

Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal», o 37χρονος φορ φέρεται να μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη επιλογή του και επικοινώνησε με τους Αρκάδες, ώστε να μάθει αν ακόμα ενδιαφέρονται για εκείνον. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κ.κ. Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος τον ενημέρωσαν ότι ακόμα τον θέλουν και, μάλιστα, αύξησαν κατά 50 χιλιάδες την προσφορά τους, με τη νέα πρόταση στον παίκτη να φτάνει τα 350.000 ευρώ. 

Μάλιστα, αν δεν προκύψει πρόβλημα με την αποχώρησή του από τον ινδικό σύλλογο, τότε όλα δείχνουν ότι ο Τρεζεγκέ την επόμενη χρονιά θα «κοσμήσει» με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα. 

Εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη συμφωνία, ο Αστέρας Τρίπολης θα αποκτήσει έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Πρωταθλητή Ευρώπης, με την είδηση της μεταγραφής να αναπαράγεται από ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο.  πηγη: sport-fm.gr