Καυτή Playmate έγινε οδηγός αγώνων αυτοκινήτου! (βίντεο + εικόνες)

0
138

Μια Ferrari και μια playmate θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τα όνειρα και τις φαντασιώσεις ενός άντρα που σέβεται τον εαυτό του, σε ένα πακέτο σίγουρα πολύ καυτό.

Αυτοκίνητα και γυναίκες κυριαρχούν στα όνειρα των αντρών, με το πακέτο που περιλαμβάνει και τα δυο να περνά ακόμα και τη φαντασία. Το θέμα αυτό περιλαμβάνει και τα δυο, αφού πρωταγωνιστεί μια playmate τριών μάλιστα playboy, Ρωσίας, Ουκρανίας και Λιθουανίας και μια Ferrari, με την οποία λαμβάνει μέρος σε αγώνες.

 

Στην πράξη, η καλλονή από το πρώην ανατολικό μπλοκ, έκανε τη θυσία, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ομορφιά της να ποζάρει για τα τρία αυτά περιοδικά, προκειμένου να αποκτήσει τη φήμη και φυσικά το χρήμα, ώστε να λάβει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτου.

Το όνομα αυτής Inessa Tushkanova, γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1987 και τα αυτοκίνητα με τα οποία έχει αγωνιστεί από το 2006 που λαμβάνει μέρος σε διάφορες διοργανώσεις, πολλά. Αν και ξεκίνησε την καριέρα από το modeling, το μεγάλο της πάθος είναι και παραμένουν τα αυτοκίνητα.

Η μεγαλύτερη απόλαυση για αυτήν είναι να πάρει τέλεια μια στροφή, όπως εξηγεί σε συνέντευξη της. Αφιερώνει πολλές ώρες στις πίστες με την ομάδα της για να φτιάξει τα «πατήματά» της και να βελτιωθεί.

 

Εκτός από τη συμμετοχή της στους αγώνες με εκπληκτικά αυτοκίνητα, έχει και μια σπουδαία προσωπική συλλογή, με το γκαράζ της να φιλοξενεί μεταξύ άλλων, ένα βελτιωμένο Subaru, δυο Mitsubishi EVO και μια BMW M6.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να την απολαύσετε με μια Ferrari στο Mugello.

πηγη: gazzetta.gr