Το Subaru WRX STi στρίβει στα σύννεφα σε 1900 υψόμετρο (video)

0
156

Σε μια ανάβαση δίπλα στα σύννεφα, κάπου εκεί ψηλά στα βουνά της Ουάσιγκτον, η Subaru Αμερικής με το WRX STi έδωσε μια εντυπωσιακή… παράσταση, με πολύ θέαμα.

 

Μπορεί το Pikes Peak να είναι η πιο διάσημη ανάβαση στην Αμερική, αλλά αυτή που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί είναι η αρχαιότερη και σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές.

Ο David Higgins οδηγός της ομάδας Subaru Rally USA, ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ από το 2011, με 6 λεπτά και 11,54 δευτερόλεπτα, χρόνο που σημείωσε πίσω από το τιμόνι ενός WRX STi. Αυτό μέχρι τη φετινή διοργάνωση, όπου επανήρθε για να κατεβάσει το δικό του χρόνο ακόμα 2 δευτερόλεπτα, στα 6 λεπτά και 9,09 δευτερόλεπτα.

Όπως δείχνει το εντυπωσιακό βίντεο της Subaru, το έργο του Higgins ήταν εύκολο σχετικά με αυτό του ομόσταυλου Travis Pastrana, ο οποίος εξαιτίας ενός κλαταρίσματος έχασε σχεδόν μισό λεπτό.

Στην κορυφή της κατάταξης του αγώνα και του βουνού ύψους σχεδόν τριών χιλιομέτρων, ανέβηκε ο David Higgins, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα, ειδικά στο κομμάτι που η άσφαλτος εναλλάσσεται με το χώμα και παρά το γεγονός ότι φορούσε ασφάλτινα ελαστικά πίεσε στο όριο κάνοντας την διαφορά.