Επτάμηνη τιμωρία για τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο

0
93

«Βαρύς» ο πέλεκυς της ΕΦΙΠ για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣπορFM, του επέβαλε συνολικά επτά μήνες αποκλεισμού απ’ τα γήπεδα. 

Την απόφαση να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με επτάμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα συνολικά πήρε η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣπορ Fm 94,6, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό για τα όσα δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και με άλλους τρεις, λόγω του ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι. 

Έτσι, το σύνολο της ποινής ανέρχεται στους επτά μήνες, διάστημα στο οποίο του στερείται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για κάθε αθλητική δραστηριότητα. 

Επιπλέον, λόγω του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται πλέον έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και από μέλος του ΔΣ των «πράσινων», αφού η τιμωρία τον αναγκάζει να μην μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε ΔΣ σε αυτό το διάστημα. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος, αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης στο ΑΣΕΑΔ. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε βάρος του εκκρεμεί και η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ότι αν και τιμωρημένος, παρακολούθησε τον 5ο τελικό από τις εξέδρες.   πηγη: sport-fm.gr