Φιλί ζωής και όχι φιλί του… Ιούδα για Παναρκαδικό!

Η γενική συνέλευση του Παναρκαδικού βρίσκεται σε εξέλιξη και το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Θέλετε να υπάρχει η ομάδα ή όχι; Προσωπικά βλέπω πως κάποιοι δίνουν και την ψυχή τους για να σωθεί ο ιστορικός σύλλογος. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς υστεροβουλία! Όλοι; Όχι βέβαια! Κάποιοι δίνουν το φιλί της ζωής και κάποιοι του Ιούδα. Διαχρονικά!

 

Υπάρχουν λοιπόν και αυτοί που θέλουν να σωθεί η ομάδα, αλλά δε βάζουν δεκάρα στο σύλλογο! Αυτοί που θέλουν να υπάρχει ο Παναρκαδικός, αλλά δε θυσιάζουν λεπτό από το χρόνο τους και ευρώ από την τσέπη τους.Απλά… παραγοντίζουν! Αυτοί που σκοπεύουν να ζυγίσουν…”μπακάλικα” πρώτα το αν τους συμφέρει να βοηθήσουν (αν τους ωφελεί σε φήμη, πρεστίζ, οικονομικά, κτλ) και μετά να συμβάλουν! Αυτοί που δεν καίγονται βρε αδερφέ!

 

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, πονάνε πραγματικά τον Παναρκαδικό. Ο Δήμος, οι Κυριακόπουλοι, ο Μανέλης, ο Μέλλος, ο Ψυχογιός, ο Καδάς και όλοι οι υπόλοιποι Αρκάδες παίκτες μαζί με 3-4 παράγοντες (συνεχίζω να μη γράφω ονόματα αφού είναι δική τους επιθυμία να μην αναφέρεται η πολύτιμη βοήθειά τους – σε αντίθεση με άλλους) και το προπονητικό τιμ, τρέχουν σε ρόλο… Βέγγου να προλάβουν! Να μαζέψουν τα απαραίτητα για να ξεκινήσει η προετοιμασία, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει 15 μέρες!

 

Ο Σκούφαλης προχώρησε σε μηνύσεις και αυτό είναι δικαίωμά του, αφού διεκδικεί δεδουλευμένα. Και καλά κάνει. Δε γεννήθηκε στην Τρίπολη, δε δήλωσε ποτέ Παναρκαδικός. Επαγγελματίας είναι και δεν πληρώθηκε αυτά που συμφώνησε. Δεν τα έχω με αυτόν…

 

Τα έχω με όσους του χρωστάνε, όσους είχαν πείσει αυτόν και αρκετούς ακόμα παίκτες να έρθουν στην Τρίπολη και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα!

Τα έχω με όσους δίνουν συμβουλές διαχείρισης της κρίσης προς στους παίκτες! Τη στιγμή που οι ίδιοι απέτυχαν, έχοντας ίσως πέσει θύματα υποσχέσεων άλλων!

Τα έχω με όσους ευχαριστιούνται με τη μήνυση τού ποδοσφαιριστή, παρότι κάποτε ήταν παίκτες, ή διοικούντες την ομάδα!!!

 

Για να τελειώνουμε: Ο Παναρκαδικός μπορεί να υπάρχει αύριο, μπορεί και όχι! Η ιστορία γράφει ποιος παλεύει, ποιος βοηθάει και ποιος κοιτάζει να καρπωθεί μικροωφέλη που προκύπτουν! Δυστυχώς πάντως, η μνήμη δεν είναι το δυνατό στοιχείο του λαού μας…

Προσωπικά προτρέπω όσους σκέφτονται να βοηθήσουν, να το κάνουν. Αξίζει ο κόπος!!! Τα κίνητρα των παιδιών είναι αγνά και τα όποια λάθη τους στην προσπάθεια να ασκήσουν εκτός των άλλων και διοίκηση (!!!) είναι ανθρώπινα. Και αυτό αξίζει επιβράβευσης… Όσοι ρομαντικοί και “καθαροί”, προσέλθετε!   πηγη: arcadiasports.gr