Ρωσική «σφήνα» για Μανωλά με 15 εκατομμύρια!

0
77

Αυξάνονται οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά! Ιταλική ιστοσελίδα επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες κάνει λόγο για «σφήνα» από τις Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας. 

Μπορεί η Γιουβέντους και η Ρόμα να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά αλλά πλέον δεν είναι… μόνες τους. 

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato, επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρονται και δύο ομάδες από τη Ρωσία! 

Πρόκειται για την Σπαρτάκ και την Ντιναμό Μόσχας οι οποίες μάλιστα γνωρίζουν πολύ καλά τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού φέρονται πρόθυμες να καταβάλλουν αρκετά χρήματα ακόμη και κοντά στο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο φέρεται να ζητά η ελληνική ομάδα. 

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν όταν και ο Μανωλάς αγωνιζόταν στην ΑΕΚ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Ντνιέπρ. Τελικά, όμως η μεταγραφή δεν έγινε καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα σαν το ουκρανικό με καιρικές συνθήκες πολύ σκληρές, αντίστοιχες και με εκείνες στη Ρωσία.  πηγη: sport-fm.gr